Nincs engedélyezve a javascript.
Kegyes hazugságok
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 299 Ft
Felkavaró regény szerelemről, lojalitásról, a döntés szabadságáról és a történelem egyik szégyenteljes korszakáról. Diane Chamberlain érdekfeszítően megírt, elgondolkodtató kötetében ezúttal is az emberi kapcsolatok bonyolultságával, a mindennapok fontos erkölcsi dilemmáival foglalkozik.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Felkavaró regény szerelemről, lojalitásról, a döntés szabadságáról és a történelem egyik szégyenteljes korszakáról.A tizenöt éves Ivy Hartnak egyedül kell gondoskodnia idős nagymamájáról, mentálisan zavart nővéréről, és nővérének kisfiáról is. Mindezt még nehezebbé teszi, hogy Ivy epilepsziás. A friss házas Jane Forrester megrögzött idealista, aki szociális munkásként kezd dolgozni az észak-karolinai dohányültetvényeken. Így ismerkedik meg Ivyval és családjával.

A hatvanas években játszódó történet két kivételes nő, Ivy és Jane kapcsolatát meséli el. Súlyos feszültségekkel terhes korszak ez, amikor a közjó érdekében az állami törvények lehetővé tették a sterilizációit, és ahol a jómódú középosztály cukormázas élete és a szegények hétköznapi nyomorúsága között áthidalhatatlan szakadék tátongott.

Munkája és a Hart család titkai súlyos erkölcsi dilemma elé állítják Jane-t: el kell döntenie, hogy segítsen-e Ivyn, vagy adja fel mindazt, amiben mindig is hitt.Diane Chamberlain érdekfeszítően megírt, elgondolkodtató regényében ezúttal is az emberi kapcsolatok bonyolultságával, a mindennapok fontos erkölcsi dilemmáival foglalkozik."Nagyon érzékenyen elmesélt, hihetetlenül megindító történet." (Cathy Kelly)"A Kegyes hazugságok Diane Chamberlain legfontosabb könyve." (Dorothea Benton Frank)Diane Chamberlain végzettségét tekintve szociális munkás, aki pszichológusként is praktizált. Párjával, a fényképész John Pagliucával és két juhászkutyájával, Keeperrel és Cole-lal Észak-Karolina államban él. Számos bestseller szerzője; Titkok örvénye című regénye 2013-ban jelent meg az Alexandra Kiadó gondozásában.A Könyvjelző magazin 2014. szeptemberi számában megjelent cikk: Mégis, kinek a hatalma?Olvasson bele: Részlet a könyvből

Adatok
Raktári kód:
737360
ISBN:
9633574751
EAN:
9789633574751
Eredeti megnevezés:
Necessary Lies
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
440
Méret [mm]:
135 x 208 x 27
Tömeg [g]:
400
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Diane Chamberlain
Diane Chamberlain a New Jersey-beli Plainfieldben született és nőtt fel. Első regénye, a Private Relations (1989) elnyerte az amerikai romantikus regényírók szövetségének díját. Az azóta megjelent harminc, világszerte népszerű regényében az emberi kapcsolatok, a család, a szerelem, az együttérzés és a megbocsátás játssza a központi szerepet, amit drámai és misztikus köntösbe bújtat.Diane jelenleg Virginiában él párjával és kutyájukkal, Cole-lal.
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top