Nincs engedélyezve a javascript.
A város tükrei
Akciós termékek
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
3 224.-
Eredeti ár:
4 299.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Spanyolországban az inkvizíció és a rettegés az úr, ezrek kerülnek máglyára. Madrid városában dörgedelmes szónoklatok uszítják a keresztényeket a más vallásúak ellen. A tömegeket a Hang irányítja, ő – a szörnyű titkok tudója - mondja ki a halálos ítéleteket.
Leírás a könyvről
Spanyolországban az inkvizíció és a rettegés az úr, ezrek kerülnek máglyára. Madrid városában dörgedelmes szónoklatok uszítják a keresztényeket a más vallásúak ellen. A tömegeket a Hang irányítja, ő – a szörnyű titkok tudója - mondja ki a halálos ítéleteket. Az ott élő testvérpárosból  Antonio a családi hagyományt folytatva orvos lett, szép felesége és kisfia iránt azonban nem sok érdeklődést mutat. Velük egy fedél alatt él csélcsap öccse, Miguel, aki bár számtalan nőt ismer, csak egyet szeret – azt, akit nem szerethet. A regény főszereplői az inkvizíció elől menekülő ibériai zsidók, akiket az Oszmán Birodalom zsidó közösségei fogadtak be. Voltak köztük kikeresztelkedettek, de olyanok is, akik többé nem egy vallási közösség tagjaként kívánták meghatározni magukat,  és arra a kérdésre kerestek választ: Ki vagyok én? Shafaknak  ezt a történetét is áthatja a misztikum: dzsinnek, démonok, őrangyalok kísérik hőseit.
Adatok
Raktári kód:
802473
EAN:
9789635045853
Megjelenés:
2022.08.24.
Kötésmód:
füles kartonált
Oldalszám:
376
Méret [mm]:
122 x 200 x 26
Tömeg [g]:
350
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Elif Shafak
Elif Shafak
Elif Shafak többszörös díjnyertes brit–török regényíró, a legolvasottabb török származású női szerző. Mind ez idáig tizenkilenc könyve jelent meg, és több mint ötven nyelvre fordították le. Számos elismerésben részesült, 10 perc 38 másodperc című regénye bekerült a Booker-díj rövidlistájára, Az eltűnt fák szigete című regényét Costa-díjra jelölték, A szerelem 40 szabálya a BBC szerint egyike annak a száz könyvnek, amelyik megváltoztatta a világot. Shafak a Brit Királyi Irodalmi Társaság alelnöke, irodalmi munkásságáért Halldór Laxness-díjat kapott.