Nincs engedélyezve a javascript.
Szirmokba zárt szavak
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 999 helyett
2 000 Ft
50 %
A kilencéves Alice Hart a világtól elszigetelten él a tenger partján, ahol édesanyja elbűvölő virágai és azok titkos történetei megóvják bántalmazó apjától.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

A kilencéves Alice Hart a világtól elszigetelten él a tenger partján, ahol édesanyja elbűvölő virágai és azok titkos történetei megóvják bántalmazó apjától. Ám amikor egy tragédia visszavonhatatlanul megváltoztatja az életét, Alice-t az addig soha nem látott nagymamája veszi pártfogásába, aki az Ausztráliában őshonos virágfajok mellett olyan nőknek is menedéket nyújt, akik a kislányhoz hasonlóan magukra maradtak és segítségre szorulnak. A viktoriánus hagyományok szerint minden virág más és más jelentéssel bír; az új életét építgető Alice ezt a virágnyelvet sajátítja el, hogy elmesélje mindazt, amit szavakkal képtelen.
Azonban felnőttkorában egy családi titok, egy megsemmisítő árulás, és egy titokzatos férfi iránt érzett szerelem ráébreszti Alice-t, hogy vannak dolgok, amelyek kifejezéséhez több kell a virágoknál. Ahhoz, hogy igazán szabad lehessen, önmagából kell bátorságot merítenie, és kezébe kell vennie a legelsöprőbb történetet, amelyet ismer: a sajátját.
A Szirmokba zárt szavak rabul ejtő történet a minket kísértő, elfojtott emlékeinkről és a mesélés gyógyító erejéről. A könyvből az ausztrál Made Up Stories produkciós társaság készít sorozatot, és 2019-ben elnyerte Az év könyve díjat a fiktív irodalom kategóriában az Ausztrál Könyvipari Díjon (Australian Book Industry Awards).

Adatok
Raktári kód:
755935
EAN:
9789634474678
Eredeti megnevezés:
The Lost Flowers of Alice Hart
Megjelenés:
2019.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
384
Méret [mm]:
136 x 208 x 32
Tömeg [g]:
450
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Holly Ringland
Holly Ringland vadon és mezítláb nőtt fel édesanyja trópusi kertjében, az ausztráliai Queensland délkeleti régiójában. Kilenc éves volt, mikor a családja egy lakókocsival elindult és két éven át utaztak Észak-Amerika szerte, nemzeti parkról nemzeti parkra. Ezekből az élményekből szökkent szárba Holly egész életén átívelő érdeklődése a különböző kultúrák és a mesélés iránt. Huszonéves korában négy évet dolgozott egy elszigetelt, bennszülött közösségben Közép-Ausztrália sivatagában.
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Nézz bele
1 videó
Megnézem
Kapcsolódó cikkek
2 cikk
Megnézem
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top