Nincs engedélyezve a javascript.
Juliette nagy utazása
Jelenleg nem rendelhető
2 999 helyett
1 500 Ft
-50 %
Juliette, a fiatal párizsi lány élete menetrendszerű. Minden egyes nap ugyanazon a metróvonalon utazik, ugyanabban az időpontban. Egyetlen szenvedélye a körülötte olvasó emberek megfigyelése. Visszatérő utastársai vannak: az idős hölgy, a ritka kiadásokat gyűjtő férfi, a matematika szakos diáklány, a fiatal nő, aki mindig elsírja magát a könyv 247. o
Elolvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Juliette, a fiatal párizsi lány élete menetrendszerű. Minden egyes nap ugyanazon a metróvonalon utazik, ugyanabban az időpontban. Egyetlen szenvedélye a körülötte olvasó emberek megfigyelése. Visszatérő utastársai vannak: az idős hölgy, a ritka kiadásokat gyűjtő férfi, a matematika szakos diáklány, a fiatal nő, aki mindig elsírja magát a könyv 247. oldalához érve. Kíváncsian és szeretettel figyeli őket, mintha olvasmányaik, érzelmeik, létezésük sokfélesége az ő monoton, kiszámítható életét is képes lenne kiszínezni.
Egy nap azonban Juliette, hirtelen ötlettől vezérelve, nem a megszokott megállóban száll le, és ismeretlen utcákon át igyekszik eljutni a munkahelyére - ez az apró tett pedig elég ahhoz, hogy gyökerestül megváltozzon az élete.

Adatok
Raktári kód:
758394
EAN:
9789634474548
Eredeti megnevezés:
La Fille qui lisait dans le métro
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
208
Méret [mm]:
120 x 180 x 17
Tömeg [g]:
190
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top