Nincs engedélyezve a javascript.
Kínzó könyörület
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 999 helyett
1 600 Ft
-60 %
Depressziós édesanyja halála után Kate Draytont megválaszolatlan kérdések sora és a saját jövője miatti bizonytalanság gyötri. A Harvardról egészen a dél-karolinai Charlestonig menekül, választ keresve arra, miért szakadhatott szét a családja.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Félelmetes és felemelő történet az emberi brutalitás és árulás mélységeiről, valamint a szabadságba és megbocsátásba vetett hit éltető erejéről.

Depressziós édesanyja halála után Kate Draytont megválaszolatlan kérdések sora és a saját jövője miatti bizonytalanság gyötri. A Harvardról egészen a dél-karolinai Charlestonig menekül, választ keresve arra, miért szakadhatott szét a családja. Elhatározza, hogy információkat fog gyűjteni a sikertelen 1822-es rabszolgalázadásról, amellyel kapcsolatban korábban az édesanyja is folytatott kutatásokat.

Csaknem két évszázaddal korábban Tom Russell rabszolga, a tehetséges kovács, gyötrelmes választás előtt áll: felfegyverezze a felkelést vezető független Afrikai Metodista Episzkopális Egyház tagjait, vagy tartsa távol a nyakát a bitófától, és védelmezze a szeretett nőt.

A váltakozó idősíkokon játszódó Kínzó könyörület lenyűgöző történet titkokról, rasszizmusról, családról és az idő múlásának is makacsul ellenálló szeretetről.

Adatok
Raktári kód:
758010
EAN:
9789634474524
Eredeti megnevezés:
A Tangled Mercy
Megjelenés:
2019.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
448
Méret [mm]:
135 x 208 x 32
Tömeg [g]:
460
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Jordan-Lake, Joy
Az 1963-ban született Joy Jordan Lake a Furman Egyetemen teológiából alap- és mesterdiplomát, majd a Tufts Egyetemen angol irodalomból PhD fokozatot szerzett, fő témája a faj és vallás funkciója a 19. századi amerikai irodalomban, és a rabszolgaság kapcsán vívott kulturális harc volt. Első könyve 1997-ben jelent meg Grit and Grace: Portraits of a Woman’s Life címmel, amely novellákat, verseket és esszéket tartalmaz. Első regénye 2008-ban jelent meg Blue Hole Black Home címmel. Második regényében, a 2017-ben megjelent, és az 1822-es sikertelen charlestoni rabszolgalázadást feldolgozó Kínzó könyörületben (Alexandra Kiadó, 2019) összefonódik a történelem a kitalációval és a jelen a múlttal. Joy jelenleg egy képeskönyvön dolgozik örökbefogadó családok számára. Férjével és három gyermekükkel Brentwoodban élnek. Hivatalos weboldala: http://www.joyjordanlake.com/
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top