Nincs engedélyezve a javascript.
Majdnem szerelem
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 699 helyett
1 850 Ft
-50 %
Sarah menthetetlenül beleszeret Matthew-ba. Az sem érdekli, hogy a férfi húsz évvel idősebb nála. Hogy csak titokban hajlandó találkozni vele. Hogy lassan, de biztosan minden mást, ami fontos az életében, feláldoz azért, hogy Matthew-val lehessen. Sarah barátai aggódnak. Az apja nem érti, hogy hagyhatja, hogy egy férfi így bánjon vele.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Sarah menthetetlenül beleszeret Matthew-ba.

Az sem érdekli, hogy a férfi húsz évvel idősebb nála. Hogy csak titokban hajlandó találkozni vele. Hogy lassan, de biztosan minden mást, ami fontos az életében, feláldoz azért, hogy Matthew-val lehessen.

Sarah barátai aggódnak. Az apja nem érti, hogy hagyhatja, hogy egy férfi így bánjon vele. Ez a kapcsolat még a munkáját is veszélyezteti.

De Sarah nem tehet róla. Matthew vágyának rabja lett.

És a szerelem állítólag fáj, nem igaz?

Adatok
Raktári kód:
758740
EAN:
9789634474340
Eredeti megnevezés:
Almost Love
Megjelenés:
2019.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
272
Méret [mm]:
135 x 208 x 22
Tömeg [g]:
320
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

O'Neill, Louise
Az 1985-ben született, Louise O'Neill Írország legnépszerűbb ifjúsági regény írója. A nagyhírű dublini Trinity College hallgatójaként irodalomból diplomázott. Első kötete, az Örökké a tiéd 2014-ben jelent meg eredeti nyelven, és számos rangos díjat gyűjtött be; a regény megjelenése után a nagy presztízsű angol napilap, a The Guardian „a legjobb élő ifjúsági regényírónak” nevezte O'Neillt. Legutóbbi regénye, a Majdnem szerelem 2019-ben jelent meg az Alexandra Kiadónál. Az írónő irodalmi karrierje mellett szabadúszó újságíróként dolgozik, és jelenleg Clonakiltyben, Cork megye nyugati részén él.
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top