Nincs engedélyezve a javascript.
Ugorj!
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 358.-
Eredeti ár:
2 774.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Ben, aki a holtszezon kellős közepén, januárban érkezik Máltára, talán maga sem tudja, kicsoda: holland újságíró, geológus egy Afrika melletti szigetországból, vagy egy hozzánk hasonló, kiégett közép-európai? A harmincas évei végén járó titokzatos férfi máltai bárokban tölti napjait, múltjáról semmit sem tudunk, tervei nincsenek.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről
Ben, aki a holtszezon kellős közepén, januárban érkezik Máltára, talán maga sem tudja, kicsoda: holland újságíró, geológus egy Afrika melletti szigetországból, vagy egy hozzánk hasonló, kiégett közép-európai? A harmincas évei végén járó titokzatos férfi máltai bárokban tölti napjait, múltjáról semmit sem tudunk, tervei nincsenek. Ám az élettől és a következményektől nehéz szabadulni, és miközben Ben válogatás nélkül hódítja meg a nőket és a férfiakat az igaz szerelemre vágyva, és végeláthatatlan sorban issza a mojitókat, Málta lakóit természeti katasztrófák és titokzatos halálesetek tartják izgalomban. Hogyan illik az új jövevény a képbe, és mi rejtőzik a Máltához közeli kietlen szigeten?

Sandor Papp első regénye egy páratlanul izgalmas nyomozás története, egyben utazás a mindannyiunk lelke mélyén ott rejlő lakatlan szigetre.
Adatok
Raktári kód:
800280
ISBN:
9789634476559; 9789634476566
EAN:
9789634476559
Megjelenés:
2019.
Oldalszám:
336
Nyelv:
magyar
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Sandor Papp
Sandor Papp
Sandor Papp kiskamasz kora óta írónak készült. Magyar nyelv és irodalom, valamint kommunikáció szakos végzettséggel rendelkezik, később forgatókönyvírást tanult. Szerkesztő-újságíróként dolgozott az IPM-nek, a GEO-nak, rövid ideig az Intelligent Life-nak. Évekig Máltán élt. Jelenleg a következő regénye (az Ugorj! előzménytörténe) megírásán dolgozik.
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top