Nincs engedélyezve a javascript.
A jó anya
Hatalmas karácsonyi könyvakció
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
2 150.-
Eredeti ár:
4 299.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kate, a jó anya élete romokban hever. A férje otthagyta egy csábító, fiatal nőért, aki szült neki egy kisfiút. A házukat el kell adni, mert nincs miből fizesse a részleteket, de közben erősnek kell maradnia három gyereke kedvéért.
Leírás a könyvről
Kate, a jó anya élete romokban hever. A férje otthagyta egy csábító, fiatal nőért, aki szült neki egy kisfiút. A házukat el kell adni, mert nincs miből fizesse a részleteket, de közben erősnek kell maradnia három gyereke kedvéért.
Luke, a legidősebb, tizennyolc éves. Szerencsére van egy melegszívű barátnője, aki átsegíti a nehézségeken - például amikor apja rendszeresen cserben hagyja új felesége és kisfia miatt.
Jess, az egyetlen lány, tizenkettő. Ő próbál közvetíteni apjuk és a család között, de kevés sikerrel, hiszen az új asszony mindent elkövet, hogy megakadályozza a kapcsolattartást.
Bobby, a legkisebb, hétéves. A maga módján próbál megbirkózni az új helyzettel: rugdossa a bútorokat és kívülről fújja a Guinness Rekordok Könyvét. A tények legalább biztosak.
Kate hazaköltözik az édesapjához a három gyerekkel, és besegít a családi kávéházban. Mivel a volt férje állandóan késik a gyerektartással, nagy szüksége van a pénzre.
És amikor végre kezdene egyenesbe jönni az életük, kiderül, hogy Jessnek leukémiája van.
Mire nem képes egy jó anya a gyerekéért? Mire a könyv végére érünk, Kate és a család megjárja a poklot is. Egyvalami segíti át őket a szörnyűségeken: a mélységes szeretet, ami összefűzi a csonka családot.
Adatok
Raktári kód:
760817
ISBN:
9789635040339
EAN:
9789635040339
Eredeti megnevezés:
The Good Mother
Megjelenés:
2019.
Kötésmód:
füles kartonált
Oldalszám:
520
Méret [mm]:
144 x 197 x 35
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
510
Hozzászólások
Barbara Burst-Minden
Barbara Burst-Minden
2021. július 17. 18:42
Válaszolok
Iszonyatosan szívbemarkoló történet.
 

Ismerje meg a szerzőt

sinead-moriarty.jpg
Sinéad Moriarty
Sinéad Moriarty London és Párizs után jelenleg Dublinban él férjével és három gyermekével. Fő témája a modern nők családi életének ábrázolása. Keserédes, nemritkán kacagtató regényei nemzetközi sikere hatására felhagyott eredeti szakmájával, az újságírással. Eddig megjelent könyvei több mint 700 000 példányban fogytak el, 12 nyelven.
Heti top