Nincs engedélyezve a javascript.
Titkok örvénye
Jelenleg nem rendelhető
2 999 helyett
1 500 Ft
-50 %
Egy félbeszakadt levél az egyetlen nyom, amelyből Tara és Emerson kiindulhat legjobb barátnőjük, Noelle öngyilkosságának okait kutatva. Minden, amit tudtak róla - szülésznői hivatása, bátor kiállása az igaz ügyek mellett, családja és barátai iránt érzett szeretete -, olyan ember benyomását keltette, aki ragaszkodik az élethez.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

"Kedves Anna!

Annyiszor nekiálltam már ennek a levélnek, és most tessék, újra nekiveselkedem, de fogalmam sincs, hogy mondjam el Önnek..."Ez a félbeszakadt levél az egyetlen nyom, amelyből Tara és Emerson kiindulhat legjobb barátnőjük, Noelle öngyilkosságának okait kutatva. Minden, amit tudtak róla - szülésznői hivatása, bátor kiállása az igaz ügyek mellett, családja és barátai iránt érzett szeretete -, olyan ember benyomását keltette, aki ragaszkodik az élethez. Miért választotta mégis a halált?

Túl sok mindenről nem tudtak.

A levél és egy szívszaggató titok felfedésével a két nő lassan rájön, hogy valójában mégsem ismerték jól Noelle-t, s miközben egyre inkább kirajzolódik előttük bonyolult személyisége, szerelemmel, árulással, részvéttel és csalással is szembesülniük kell.A Titok örvénye izgalmas regény, amely mindannyiunk számára felteszi a kérdést: mi az, amit már nem lehet megbocsátani?"Megindító regény anyákról és lányaikról, barátságról, szeretetről és veszteségről... Megríkat, de reményt is ad." (Tatiana de Rosnay)Olvasson bele: Részlet a könyvbőlA Könyvjelző magazin 2014. július-augusztusi számában megjelent cikk: Mintha a világ kisebb lenne valójában

Adatok
Raktári kód:
730755
ISBN:
9633571354
EAN:
9789633571354
Eredeti megnevezés:
The Midwife's Confession
Megjelenés:
2013.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
424
Méret [mm]:
136 x 208 x 36
Tömeg [g]:
500
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top