Nincs engedélyezve a javascript.
Ugorj!
plecsni-2.png
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
3 699 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Akció:
Válassz három könyvet 2+1 jelöléssel ellátott kiadványaink közül, és a legalacsonyabb árút ajándékba adjuk. Kérjük, mindhárom könyvet helyezd a kosaradba! A 2+1 akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe.
Ben, aki a holtszezon kellős közepén, januárban érkezik Máltára, talán maga sem tudja, kicsoda: holland újságíró, geológus egy Afrika melletti szigetországból, vagy egy hozzánk hasonló, kiégett közép-európai? A harmincas évei végén járó titokzatos férfi máltai bárokban tölti napjait, múltjáról semmit sem tudunk, tervei nincsenek.
Leírás a könyvről

Ben, aki a holtszezon kellős közepén, januárban érkezik Máltára, talán maga sem tudja, kicsoda: holland újságíró, geológus egy Afrika melletti szigetországból, vagy egy hozzánk hasonló, kiégett közép-európai? A harmincas évei végén járó titokzatos férfi máltai bárokban tölti napjait, múltjáról semmit sem tudunk, tervei nincsenek. Ám az élettől és a következményektől nehéz szabadulni, és miközben Ben válogatás nélkül hódítja meg a nőket és a férfiakat az igaz szerelemre vágyva, és végeláthatatlan sorban issza a mojitókat, Málta lakóit természeti katasztrófák és titokzatos halálesetek tartják izgalomban. Hogyan illik az új jövevény a képbe, és mi rejtőzik a Máltához közeli kietlen szigeten?
Sandor Papp első regénye egy páratlanul izgalmas nyomozás története, egyben utazás a mindannyiunk lelke mélyén ott rejlő lakatlan szigetre.

Adatok
Raktári kód:
800150
EAN:
9789634476108
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
336
Méret [mm]:
130 x 200 x 27
Tömeg [g]:
380
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

sandor_papp.jpg
Sandor Papp
Sandor Papp kiskamasz kora óta írónak készült. Magyar nyelv és irodalom, valamint kommunikáció szakos végzettséggel rendelkezik, később forgatókönyvírást tanult. Szerkesztő-újságíróként dolgozott az IPM-nek, a GEO-nak, rövid ideig az Intelligent Life-nak. Évekig Máltán élt. Jelenleg a következő regénye (az Ugorj! előzménytörténe) megírásán dolgozik.
icon_media_news-3.png
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem