Nincs engedélyezve a javascript.
Veszett világ

Veszett világ

Mi történik, ha az értelem sztrájkba lép?

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
6 999 helyett
5 249 Ft
-25 %
Ayn Rand korszakalkotó regénye több mint hat évtizede bestseller és intellektuális mérföldkő. Főszereplői komoly, újító iparosok az ötvenes évek elképzelt Amerikájában, akik úgy érzik, a kormány fokozatosan átveszi az irányítást és ellehetetleníti a munkájukat, ezért úgy döntenek, ellenállnak.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Ayn Rand korszakalkotó regénye több mint hat évtizede bestseller és intellektuális mérföldkő.
Főszereplői komoly, újító iparosok az ötvenes évek elképzelt Amerikájában, akik úgy érzik, a kormány fokozatosan átveszi az irányítást és ellehetetleníti a munkájukat. Szabadságuk védelme érdekében, a kollektivizmussal szembeni lázadásként úgy döntenek, ellenállnak. Lázadásuk egybecseng a jelenséggel, hogy a társadalom legtermékenyebb vállalkozói és alkotói titokzatos módon sorra eltűnnek. Úgy tűnik, földalatti ellenállás indul az államközpontúsággal szemben, melynek vezérfigurája a titokzatos John Galt. Vajon megállítható-e a világ motorja, ha kivonjuk belőle az elméket, melyek produktivitásukkal, racionalitásukkal és kreativitásukkal előbbre vitték?

A Veszett világ monumentális mű, amelyet átitat Rand filozófiája és nézetei a racionálisan felfogott önérdekről. A könyvet tizenhét nyelvre fordították le, és az Egyesült Államokban a Biblia után a második legnagyobb befolyással bíró könyvként híresült el.

Adatok
Raktári kód:
701677
ISBN:
9632971124
EAN:
9789632971124
Eredeti megnevezés:
Atlas Shrugged
Megjelenés:
2018.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
1032
Méret [mm]:
170 x 241 x 53
Tömeg [g]:
1580
Hozzászólások
 
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top