Nincs engedélyezve a javascript.
Texas Bill, a fenegyerek; A sárga garnizon; Az ellopott század

Texas Bill, a fenegyerek; A sárga garnizon; Az ellopott század
(Online hangoskönyv)

Csiby Gergely előadásában

Hallgass bele!
Jelenleg nem rendelhető
1 124.-
Eredeti ár:
1 499.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A hangoskönyv Csiby Gergely előadásában hallható. A teljes játékidő 7 óra 33 perc. Utánozhatatlan humor, mesteri mondatfűzés, egyedi, könnyed stílus.
Leírás a könyvről
Texas Bill, a fenegyerek

Lassanként valamennyien ott álltak a fiú körül. A vendéglős whiskyt töltött, és Texas Bill elmesélte egy másik nagybácsija csodálatos történetét, aki a háború alatt Európában küzdött, és egy világhírű festményt hozott magával, amit később vissza kellett adni a Louvre-nak. Közben a lótenyésztő cigarettáit szívta. Azután elénekelt két spanyol szerenádot, és néhány méter színes pántlikát húzott elő az orrából.

A sárga garnizon

Öreg bakák tudni vélik, hogy valahol a sivatag legmélyén igenis létezik a Sárga Garnizon! Csodálatos város a sivatagban, szökött légionisták alapították, királyuk egy őrült amerikai milliomos, aki állandóan fejleszti ezt a titkos várost. Van ott minden: pálinka, rádió, gyönyörű fiatal nők, villanyvilágítás és bagó dosztig, csak nehéz eljutni oda. A legtöbb légionista nevet rajta, tudja, hogy mese. Ugyan miféle élet fakadhatna a sivatagból?

Az ellopott század

Szomorúan álltak: tiszt és kutyamosó, amikor Hiron kardja a magasba villant, és a kis csapat kifordul a kaszárnya udvaráról. Azután egyre szomorúbbak lettek, ahogy múlt az idő, és semmi hír. Öt hét múltán nyilvánvaló lett, ogy az őrjárattal valami baj történt. És most már Bourdier ezredest küldték ki egy teljes századdal, hogy a Szahara délkeleti részét felderítse. Az eltűnt Hirontól a Kufra-oázisból jött az utolsó rásiójelentés: "Csapatommal az egyiptomi határhoz közel, délkeleti irányba haladva a távolban oázist vagy arab települést láttam. Visszatértem ismét Kufrába, hogy megfelelő víz- és élelemkészlettel lássam el magamat. Elindulok, hogy földerítsem a kérdéses helyet. A katonai térképen az említett irányba csak sivatag van jelölve. Hiron hadnagy."
Adatok
Raktári kód:
800766
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Rejtő Jenő (P. Howard)
Rejtő Jenő (P. Howard)