Nincs engedélyezve a javascript.
Holtodiglan
Jelenleg nem rendelhető
3 699 helyett
1 849 Ft
-50 %
Egy meleg nyári reggelen Nick és Amy Dunne ötödik házassági évfordulójára készülődik. A romantikus reggeli után a jóképű Nick okos és csodaszép felesége eltűnik. Amy naplója és Nick elbeszélése egy szépen induló, ám fokozatosan megromló kapcsolat klausztrofób, nyomasztó világába nyújt betekintést.
Elolvastam
Tetszik
Leírás a könyvről

Ásó, kapa, nagyharang - a romantikus hollywoodi filmekben valahol itt ér véget a történet. Ám mi lesz ezután? Mi történik, amikor a boldog álom szép lassan szertefoszlik, s már abban sem vagyunk biztosak, hogy valóban ismerjük azt, akinek igent mondtunk?Amy és Nick ötödik házassági évfordulója tragédiába torkollik: Amy eltűnik, és minden jel a jóképű férj, Nick bűnösségére utal. Amy naplójának részleteiből és a jelenben futó történetszálból izgalmas lélektani thriller bontakozik ki. Az olvasó döbbenten figyeli, hogy egy romantikus párkapcsolat miként alakulhat át szép lassan igazi pokollá... A kérdés csak az, ki tette valójában pokollá a másik életét?Megdöbbentő, magával ragadó történet az erőszak természetéről, a kapcsolatok ingatag hatalmi viszonyairól és a mindent át- meg átszövő sötét titkokról."Van abban valami nyugtalanító, ha az ember felidéz egy szívet melengető emléket, és közben fagyos hidegség tölti el."A könyv alapján film is készült Ben Affleck és Rosamund Pike főszereplésével, David Fincher rendezésében.Gillian Flynn a Missouri állambeli Kansas Cityben született. Egyetemi tanulmányait a Kansasi Egyetemen, illetve a chicagói Northwestern Universityn folytatta. Irodalomból és újságírásból diplomázott. Később New Yorkba költözött, és az Entertainment Weekly magazin munkatársa lett.

2006-ban jelent meg első regénye, a Sharp Objects, amelyet Edgar-díjra jelöltek, és amely kétszer is elnyerte a brit Dagger-díjat. Második regénye, a Dark Places 2009-ben látott napvilágot, felkerült a New York Times sikerlistájára, és megkapta neves New Yorker magazin kritikusi díját. A Publishers Weekly 2009 legjobb könyvének választotta, valamint neki ítélték a Chicago Tribune legjobb regénynek járó díját is.

A Holtodiglan a harmadik kötete. Regényei eddig huszonnyolc országban jelentek meg; mindhárom kötetének a filmjogai elkeltek.

Gillian Flynn Chicagóban él férjével és kisfiával.Adatok
Raktári kód:
737445
ISBN:
9633574874
EAN:
9789633574874
Eredeti megnevezés:
Gone Girl
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
528
Méret [mm]:
135 x 208 x 34
Tömeg [g]:
470
Hozzászólások
 
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top