Nincs engedélyezve a javascript.
Bájos kis hazugságok

Bájos kis hazugságok

Két szélhámos, egy betörő és egy divatinfluenszer - melyikük az igazi csaló?

Fordító:
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
4 499.-
Előrendelői ár:
4 199.-
Eredeti ár:
5 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A csonka családban, szegénységben felnőtt Nina művészettörténetet tanul, és az az álma, hogy egyszer végre "normális" élete legyen. Amikor az álma darabokra hullik, Nina rövid úton a bűn világában találja magát: ír származású barátjával, Lachlannel milliárdoscsemetéket rabolnak ki Los Angelesben.
Leírás a könyvről
A csonka családban, szegénységben felnőtt Nina művészettörténetet tanul, és az az álma, hogy egyszer végre „normális” élete legyen. Amikor az álma darabokra hullik, Nina rövid úton a bűn világában találja magát: ír származású barátjával, Lachlannel milliárdoscsemetéket rabolnak ki Los Angelesben. Ninának persze volt kitől tanulnia: anyja egész életében férfiakat átverő szélhámosként kereste kenyerét. Amikor anyja rákbetegsége kiújul, Nina nem tehet mást, mint emeli a tétet: minden korábbinál nagyobb értékű rablást tervez Lachlannel, hogy fizetni tudja a kezelési költségeket.

Vanessa fiatal és dúsgazdag örökösnő, aki nyomot akar hagyni a világban. Sikeres Instagram-divatinfluenszerré válik, akinek egész életét méregdrága ruhák és egzotikus helyszíneken rendezett divatfotózások töltik ki. A csillogó felszín mögött azonban tragédiák rejlenek. Felbontott eljegyzését követően Vanessa visszavonul családi birtokára, a mérhetetlenül fényűző, ám sötét titkokat rejtegető Stonehavenbe. Oda, ahol korábban nemcsak családja élete hullott darabokra, hanem Nináé is.

Nina, Vanessa és Lachlan útjai itt, a Tahoe-tó partján fekvő Stonehavenben keresztezik egymást. Szerelmi háromszög, leleplezés, bosszú - a kérdés már csak az, ki nyeri végül ezt az életre-halálra szóló játszmát, amelyben senki és semmi nem az, aminek látszik.
Adatok
Raktári kód:
800700
EAN:
9789635824656
Eredeti megnevezés:
Pretty Things
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
600
Méret [mm]:
135 x 208 x 38
Tömeg [g]:
470
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

janelle_brown_pretty.jpg
Janelle Brown
A San Franciscó-i születésű Janelle Brown a The New York Times bestseller-szerzője, írásai megjelennek a Vogue-ban, az Elle-ben, a Wiredben, a Selfben és számos más folyóiratban, korábban pedig rovatvezetőként dolgozott a Salonnál. A Wired munkatársaként kezdte pályafutását a dotcom boom éveiben, és olyan jelentős webhelyeknél dolgozott, mint a HotWired és a Wired News. Az 1990-es években szerkesztője és társalapítója volt a Maxinak, egy tiszteletlen (és rég megszűnt) női popkulturális magazinnak.