Nincs engedélyezve a javascript.
Apró kis titkaink
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
4 599 helyett
3 449 Ft
-25 %
A másik ember megfejtéséhez sokszor elég egy apró kis titok…
Marin egy előkelő fodrászszalon-hálózat tulajdonosa. Szeretett férje, egykori főiskolai szerelme, Derek sikeres vállalkozó. Megbecsült és nagyra tartott tagjai a közösségnek, gyermekükkel elbűvölő családot alkotnak. Az életük szinte tökéletes, a munkájukban és a magánéletükben is sikeresek.
Leírás a könyvről

A másik ember megfejtéséhez sokszor elég egy apró kis titok…

Marin egy előkelő fodrászszalon-hálózat tulajdonosa. Szeretett férje, egykori főiskolai szerelme, Derek sikeres vállalkozó. Megbecsült és nagyra tartott tagjai a közösségnek, gyermekükkel elbűvölő családot alkotnak. Az életük szinte tökéletes, a munkájukban és a magánéletükben is sikeresek. Ám mindez kártyavárként dől össze azon a napon, amikor fiukat, Sebastiant elrabolják.

Egy évvel később Marin csupán árnyéka önmagának. Az FBI nyomozása elakadt, az embereket már nem érdekli az egykori szenzáció, és a férjétől is elhidegült. Végső elkeseredésében Marin felbérel egy magánnyomozót, hogy folytassa a fia utáni kutatást. A nyomozó azonban egy másik titokra derít fényt: Derek megcsalja őt egy fiatalabb nővel. Marinnak lépnie kell: a fiát már elvesztette, a férjét nem hagyja! Kenzie, a szerető csupán egy probléma, méghozzá olyan, amire Marin tudja a megoldást.

A végleges megoldást.

Jennifer Hillier Apró kis titkaink című regénye az emberi lélek mélyére vezeti az olvasót, ahol elsöprő érzelmek és leküzdhetetlen vágyak vihara tombol.

Adatok
Raktári kód:
800801
EAN:
9786156187703
Eredeti megnevezés:
Little Secrets
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
432
Méret [mm]:
140 x 208 x 35
Tömeg [g]:
520
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

jennifer_feat.jpg
Jennifer Hillier
Jennifer Hillier Kanadában, Torontóban született és nevelkedett. Miután évekig élt az USA-ban, Seattle környékén, visszatért Torontóba, ahol most családjával él. A Jar of Hearts című könyve 2019-ben elnyerte a Nemzetközi Thriller Írók Díját a legjobb keménytáblás regény kategóriában.