Nincs engedélyezve a javascript.
Spóra
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 990 helyett
2 993 Ft
25 %
"A spóra egy bolygószintű T-limfocita. Megtámad bármilyen fertőzést, ami felborítja a természet egyensúlyát. És az aktuális fertőzés most éppen: az emberiség."
Amerikában ismeretlen eredetű járvány tör ki: egy spóra hatására a betegeket aranyszínű és fekete foltok, tetoválásszerű "sárkánypikkelyek" kezdik ellepni, majd egyszer csak, hosszú idő után, felgyulladnak.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

"A spóra egy bolygószintű T-limfocita. Megtámad bármilyen fertőzést, ami felborítja a természet egyensúlyát. És az aktuális fertőzés most éppen: az emberiség."

Amerikában ismeretlen eredetű járvány tör ki: egy spóra hatására a betegeket aranyszínű és fekete foltok, tetoválásszerű "sárkánypikkelyek" kezdik ellepni, majd egyszer csak, hosszú idő után, felgyulladnak. A spontán öngyulladásra nincs ellenszer, akin megjelennek a foltok, az el fog égni.
A regény főhőse Harper, egy kórházi ápolónő, aki betegek százait látta elpusztulni, ezért megállapodnak a férjével, hogy ha megbetegszik, öngyilkos lesz. De amikor kiderül, hogy ő is megfertőződött, már terhes, és mindenképpen ki akarja hordani a magzatot, még mielőtt elégne, hiszen tudja, hogy sok esetben más fertőzött nők is ép, egészséges gyermeknek adtak életet.
Az általános összeomlás és káosz közepette Harper férjének elborul az elméje, magára hagyja az asszonyt, aki az életben maradásért folytatott küzdelmében mégsem marad egyedül: egy rejtélyes férfi, a Tűzoltó, aki szintén fertőzött, de képes megakadályozni az öngyulladást, és őrült igazságosztóként járja a vidéket, talán még idejében átadhatja Harpernek életmentő titkát…

A Szarvak és a Nos4A2 szerzőjének lázálomszerű, apokaliptikus regénye világsiker.

Mint Cormac McCarthy "Az út"-ja és a "The Walking Dead" tévésorozat, a "Spóra" is arra emlékeztet bennünket, hogy az emberre leselkedő legnagyobb veszély mindig a többi ember. - Los Angeles TimesFordította: Uram Tamás

Adatok
Raktári kód:
751597
ISBN:
9789634057031
EAN:
9789634057031
Eredeti megnevezés:
The Fireman
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
984
Méret [mm]:
122 x 200 x 60
Tömeg [g]:
670
Hozzászólások
Rovó Zsolt
Rovó Zsolt
2017. december 16. 17:34
Válaszolok
Üdv! Érdeklődnék,hogy a kiadó tervezi-e az író 20th Century Ghosts című novelláskötetének kiadását? Válaszukat előre is köszönöm!
Európa Könyvkiadó
Európa Könyvkiadó
2017. december 19. 18:58
Válaszolok
Kedves Zsolt, tervezzük a novelláskötet kiadását is. Közelebbi információnk nincs egyelőre. Üdvözlettel, Európa Könyvkiadó admin
 

Ismerje meg a szerzőt

Joe Hill
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top