Nincs engedélyezve a javascript.
Nyomodban vagyok
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 999 helyett
2 999 Ft
25 %
Daniel és Laura életük nagy kalandjának szánták az európai körutat, mielőtt családot alapítanának. Ám a tökéletes nyaralás váratlanul véget ér, amikor egy éjszaka ellopott papírjaik miatt leszállítják őket a vonatról a semmi közepén. A Nyomodban vagyok hátborzongató történet titkokról, hazugságokról és a tetteink elkerülhetetlen következményeiről.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Daniel és Laura életük nagy kalandjának szánták az európai körutat, mielőtt családot alapítanának. Ám a tökéletes nyaralás váratlanul véget ér, amikor egy éjszaka ellopott papírjaik miatt leszállítják őket a vonatról a semmi közepén. Vasúti sínek mellett kell elgyalogolniuk a következő városba, de a civilizációhoz vezető út egy erdőn keresztül vezet, és a kísérteties gyalogtúra során valami borzalmasnak lesznek szemtanúi.Amikor visszatérnek Londonba, mindketten megfogadják, hogy soha nem beszélnek arról, amit láttak. Próbálnak visszailleszkedni a régi életükbe, de az igazi rémálom még csak ezután kezdődik.A Nyomodban vagyok hátborzongató történet titkokról, hazugságokról és a tetteink elkerülhetetlen következményeiről.

Adatok
Raktári kód:
750236
EAN:
9789634472711
Eredeti megnevezés:
Follow You Home
Megjelenés:
2018.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
384
Méret [mm]:
135 x 208 x 32
Tömeg [g]:
450
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Mark Edwards
A brit Mark Edward előszeretettel hasonlítja írói karrierjét a hullámvasúthoz, hiszen hosszú évek próbálkozása és rengeteg ígéretesen induló, majd kudarcba fulladó vállalkozás után ért fel a csúcsra pszichológiai thrillereivel, amelyek immár több mint hárommillió példányban keltek el csak azangol nyelvterületeken. A szerző Magyarországon is nagy sikert aratott regényeiben hétköznapi emberek keverednek szörnyű helyzetekbe, és saját bevallása szerint íróvá válásához többek között Stephen King művei szolgáltattak inspirációt.
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top