Nincs engedélyezve a javascript.
Nyomodban vagyok
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 999 helyett
2 999 Ft
25 %
Daniel és Laura életük nagy kalandjának szánták az európai körutat, mielőtt családot alapítanának. Ám a tökéletes nyaralás váratlanul véget ér, amikor egy éjszaka ellopott papírjaik miatt leszállítják őket a vonatról a semmi közepén. A Nyomodban vagyok hátborzongató történet titkokról, hazugságokról és a tetteink elkerülhetetlen következményeiről.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Daniel és Laura életük nagy kalandjának szánták az európai körutat, mielőtt családot alapítanának. Ám a tökéletes nyaralás váratlanul véget ér, amikor egy éjszaka ellopott papírjaik miatt leszállítják őket a vonatról a semmi közepén. Vasúti sínek mellett kell elgyalogolniuk a következő városba, de a civilizációhoz vezető út egy erdőn keresztül vezet, és a kísérteties gyalogtúra során valami borzalmasnak lesznek szemtanúi.Amikor visszatérnek Londonba, mindketten megfogadják, hogy soha nem beszélnek arról, amit láttak. Próbálnak visszailleszkedni a régi életükbe, de az igazi rémálom még csak ezután kezdődik.A Nyomodban vagyok hátborzongató történet titkokról, hazugságokról és a tetteink elkerülhetetlen következményeiről.

Adatok
Raktári kód:
750236
EAN:
9789634472711
Eredeti megnevezés:
Follow You Home
Megjelenés:
2018.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
384
Méret [mm]:
135 x 208 x 32
Tömeg [g]:
450
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Mark Edwards
A brit Mark Edward előszeretettel hasonlítja írói karrierjét a hullámvasúthoz, hiszen hosszú évek próbálkozása és rengeteg ígéretesen induló, majd kudarcba fulladó vállalkozás után ért fel a csúcsra pszichológiai thrillereivel, amelyek immár több mint hárommillió példányban keltek el csak azangol nyelvterületeken. A szerző Magyarországon is nagy sikert aratott regényeiben hétköznapi emberek keverednek szörnyű helyzetekbe, és saját bevallása szerint íróvá válásához többek között Stephen King művei szolgáltattak inspirációt. Mark az angliai West Midlandsben él feleségével, három gyermekükkel, két macskájukkal és kutyájukkal. További információt a https://www.markedwardsauthor.com/ találunk.
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top