Nincs engedélyezve a javascript.
A rémkirály nyomában
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
5 624.-
Korábbi ár:
4 124.-
Eredeti ár:
7 499.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
1988 nyarán eltűnt lányok megcsonkított holttestére bukkannak egy marylandi kisvárosban. A bizonyítékok alapján kiderül, hogy a csendes környéket egy kegyetlen sorozatgyilkos tartja rettegésben. Hamarosan elterjed a szóbeszéd, miszerint a helyi tinédzser lányokra leselkedő ragadozó nem is egészen evilági lény.
Leírás a könyvről
1988 nyarán eltűnt lányok megcsonkított holttestére bukkannak egy marylandi kisvárosban. A bizonyítékok alapján kiderül, hogy a csendes környéket egy kegyetlen sorozatgyilkos tartja rettegésben. Hamarosan elterjed a szóbeszéd, miszerint a helyi tinédzser lányokra leselkedő ragadozó nem is egészen evilági lény. A bűnüldöző szervek az FBI nyomozóinak segítségével viszont nagyon is biztosak abban, hogy az elkövető egy hús-vér ember, aki kegyetlen játékot űz velük. A paranoia és a gyanakvás csapdájában rekedt, egykor békés közösség számára egyre inkább úgy tűnik, hogy a rémálomnak soha nem lesz vége.
A horror- és krimiszerzőnek készülő, frissen végzett egyetemista, Richard Chizmar éppen akkor tér vissza szülővárosába, amikor bevezetik a kijárási tilalmat és megalakul a környékbeli lakosokból verbuválódott figyelőcsapat. A fiatal író, akit egyébként a saját esküvője és a karrierindítása kötne le, egy valódi horrortörténet közepén találja magát. Az események hatására Chizmar személyes beszámolót kezd el írni a sorozatgyilkos rémuralmának időszakáról, holott akkor még nem is tudta, hogy ezek az események évek múlva is kísérteni fogják.
A Rémkirály nyomában ijesztő, jól felépített és magával ragadó mű, amely Stephen King történetmesélését a Michelle McNamara-féle true crime feszültségével ötvözi. Chizmar tehetsége a maga teljességében nyilvánul meg ebben az igazán különleges regényben, amely az olvasóit is sokáig nyugtalanítja majd.
Adatok
Raktári kód:
800970
EAN:
9789635046072
Eredeti megnevezés:
Chasing The Boogeyman
Megjelenés:
2022.10.26.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
336
Méret [mm]:
152 x 230 x 31
Tömeg [g]:
650
Hozzászólások
Regös István
Regös István
2022. szeptember 26. 22:56
Válaszolok
Remélem, a Gwendy-trilógia második kötete is hamarosan megjelenik.
 

Ismerje meg a szerzőt

Richard Chizmar
Richard Chizmar
Richard Chizmar (1965) többszörös díjnyertes amerikai író, újságíró, szerkesztő, a Cemetery Dance magazin és kiadó alapítója. Műveivel két World Fantasy-díjat és négy International Horror Guild-díjat nyert, valamint a HWA’s Board of Trustees díját. A Stephen Kinggel közösen írt Gwendy és a varázsdoboz, valamint az önállóan írt folytatása rendszeresen szerepelnek a bestseller listákon.