Nincs engedélyezve a javascript.
A búra alatt
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
6 749.-
Eredeti ár:
8 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Egy teljesen átlagos, gyönyörű őszi napon a békés maine-i Chester's Mill kisvárosát váratlanul, a derült égből egy láthatatlan erőtér zárja el a világ többi részétől. A hirtelen alászálló „búrába” belecsapódik egy repülőgép és lángoló roncsokban zuhan le az égből, egy kertészkedő asszony keze leszakad, a szomszédos városban dolgozó emberek nem tudnak hazajutni.
Leírás a könyvről
Egy teljesen átlagos, gyönyörű őszi napon a békés maine-i Chester's Mill kisvárosát váratlanul, a derült égből egy láthatatlan erőtér zárja el a világ többi részétől. A hirtelen alászálló „búrába” belecsapódik egy repülőgép és lángoló roncsokban zuhan le az égből, egy kertészkedő asszony keze leszakad, a szomszédos városban dolgozó emberek nem tudnak hazajutni. Senki sem érti, mi ez a megmagyarázhatatlan jelenség, honnan jött, és mikor tűnik el, ha egyáltalán. Aztán ahogy az emberek lassan felfogják, hogy a láthatatlan, de nagyon is valóságos akadály ott van és ott marad, az is kiderül, számukra, hogy Chester’s Mill nem is olyan békés hely.
Dale Barbara, a városban rekedt iraki veterán és alkalmi szakács az események közepén találja magát. Néhány rettenthetetlen ottani lakóval – a helyi újság tulajdonosával, Julia Shumwayjel, két lelkésszel, egy kórházi asszisztenssel, egy anyával és három bátor gyerekkel – kénytelen szembeszállni a város vezetését átvevő Big Jim Rennie-vel, aki még a gyilkosságtól sem riad vissza annak érdekében, hogy kézben tartsa a gyeplőt. Mindeközben a politikus erőszakos fia szörnyű titkokat őriz egy ház sötét kamrájában. De nincs mód elmenekülni a városból, az idő és a levegő pedig egyre kevesebb…
Adatok
Raktári kód:
802880
EAN:
9789635047215
Eredeti megnevezés:
Under The Dome
Megjelenés:
2022.11.30.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
976
Méret [mm]:
152 x 230 x 58
Tömeg [g]:
1210
Hozzászólások
Mátyás E. Barna
Mátyás E. Barna
2022. november 15. 9:12
Válaszolok
b938537.jpg
Üdv'! Érdeklődnék, hogy ebben az egy kötetben most a teljes sztori benne lesz? Ugyanis az eredetileg két kötetes (Stephen King: A búra alatt I. és Stephen King: A búra alatt II.) volt. Köszönöm!
Európa Könyvkiadó
Európa Könyvkiadó
2022. november 18. 12:03
Válaszolok
Kedves Mátyás E. Barna! Ebben a kiadásban a teljes történet benne van egy kötetben. Szép napot kívánunk, az Európa Könyvkiadó szerkesztősége
Papp Dániel
Papp Dániel
2022. november 18. 15:50
Válaszolok
Kedves Szerkesztoseg, amennyiben a varhato megjelenes nem valtozik, azaz nov30, a kiszallitas mikorra varhato elorendeles eseten?
Tisztelettel: Papp Dániel
 

Ismerje meg a szerzőt

Stephen King
Stephen King
Stephen King (Portland, Maine, 1947. szeptember 21. –) amerikai író, a jelenkor egyik legolvasottabb szerzője, akit az úgynevezett popkultúra első számú írójaként szoktak emlegetni. Negyvennél is több nyelvre lefordított művei több mint 400 millió példányban keltek el világszerte, a legtöbb művét meg is filmesítették.