Nincs engedélyezve a javascript.
A kívülálló
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
4 299 helyett
3 224 Ft
25 %
A Mr. Mercedes - Aki kapja, marja - Agykontroll trilógia után Stephen King - vagy ahogy rajongói világszerte emlegetik: a Mester - ismét egy hátborzongató thrillerrel hozza rá olvasóira az álmatlanságot. Az oklahomai kisváros, Flint City egyik parkjában brutálisan megerőszakolt, meggyilkolt és megcsonkított holttestre bukkannak.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

A Mr. Mercedes - Aki kapja, marja - Agykontroll trilógia után Stephen King - vagy ahogy rajongói világszerte emlegetik: a Mester - ismét egy hátborzongató thrillerrel hozza rá olvasóira az álmatlanságot.
Az oklahomai kisváros, Flint City egyik parkjában brutálisan megerőszakolt, meggyilkolt és megcsonkított holttestre bukkannak. Az áldozat Frank Peterson, egy fehér fiúgyermek, életkora 11 év. A felfoghatatlan tett elkövetője pedig szemtanúk állítása és több, cáfolhatatlan bizonyíték szerint Terry Maitland gimnáziumi irodalomtanár és baseballedző, azaz T. edző, egy mindenki által ismert, köztiszteletben álló ember, két kislány édesapja.
Ralph Anderson nyomozó letartóztatja az edzőt, méghozzá a lehető legmegalázóbb módon: a Maitland csapata számára kulcsfontosságú meccs közben, a szurkolósereg szeme láttára. Anderson indulata érthető: az ő kamasz fia is T. edző keze alatt tanulta a sportot.
Az igazságszolgáltatás folyamatában azonban fennakadást okoz, hogy Maitlandnek kikezdhetetlen alibije van: szemtanúk, ujjlenyomatok, sőt DNS-minta igazolják, hogy a gyilkosság idején egy másik, távoli városban tartózkodott. Anderson nyomozónak segítőtársaival együtt választ kell találniuk a kérdésre: hogyan lehet ugyanaz az ember egyszerre két helyen?
A rejtély megoldása Kinghez méltóan egyszerre hihetetlen és kétségbevonhatatlan, bármennyire sokkolja is azokat, akik egy texasi barlang mélyén végül szembekerülnek vele.

A kívülálló amellett, hogy a New York Times bestsellerlistájának élére került, a Goodreads-en 2018-ban kategóriájának legjobb könyve lett, és az HBO minisorozatot készített belőle.

Adatok
Raktári kód:
800715
EAN:
9789635043460
Eredeti megnevezés:
The Outsider
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
512
Méret [mm]:
152 x 230 x 33
Tömeg [g]:
610
Hozzászólások
Szabó Balázs
Szabó Balázs
2020. november 24. 22:10
Válaszolok
Tisztelt kiadó! Szeretnék érdeklődni, hogy ez csak egyszeri borító design módosulás vagy az összes többi puhafedeles kiadásnak már ilyen lesz a sémája? Továbbá úgy látom, hogy a jól megszokott 200x122-es méreten is módosítottak. Ez csak egyszeri változás vagy erre kell átalakítani a könyvespolcunkat a jövőben? Milyen puhafedeles kiadások várhatók a közeljövőben? Válaszaikat előre is köszönöm.
Szabó Balázs
Szabó Balázs
december 2. 19:14
Válaszolok
Tisztelt Kiadó!
Várhatok választ lenti kérdése(i)mre?
Köszönettel,
Balázs
 

Ismerje meg a szerzőt

Stephen King
Stephen Edwin King (Portland, Maine, 1947. szeptember 21. –) amerikai író, a jelenkor egyik legolvasottabb szerzője, akit az úgynevezett popkultúra első számú írójaként szoktak emlegetni. Negyvennél is több nyelvre lefordított művei több mint 400 millió példányban keltek el világszerte, a legtöbb művét meg is filmesítették.
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top