Nincs engedélyezve a javascript.
Billy Summers
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
4 999 helyett
3 749 Ft
-25 %
Egy rendes fickó rossz munkakörben. Billy Summers bérgyilkos, a legjobb a szakmájában. Kitüntetett iraki háborús veterán, a világ legjobb mesterlövészei közé tartozik. Munka után viszont felszívódik. Erkölcsi kódexe szerint csak az igazán rossz emberekre vadászik. Billy végleg ki akar szállni, előbb azonban vár még rá egy utolsó munka.
Leírás a könyvről

Egy rendes fickó rossz munkakörben.
Billy Summers bérgyilkos, a legjobb a szakmájában. Kitüntetett iraki háborús veterán, a világ legjobb mesterlövészei közé tartozik. Munka után viszont felszívódik. Erkölcsi kódexe szerint csak az igazán rossz emberekre vadászik. Billy végleg ki akar szállni, előbb azonban vár még rá egy utolsó munka. Ugyan mi sülhetne el rosszul? Persze hogy minden. És miközben Billy megpróbálja összerakni szétesett világát, megmenti a fiatal Alice-t is, és végül együtt indulnak megbosszulni egy rendkívül gonosz ember bűneit.
A láttató erejű, izgalmas könyv részben háborús történet, részben óda az amerikai kisvárosokhoz és az ott élő emberekhez, ráadásul a King-próza egyik leglenyűgözőbb és legmeglepőbb párosát mutatja be. Regény a szeretetről, szerencséről, sorsról és egy olyan összetett hősről, aki mindössze egy utolsó lövésre van a megváltástól.

Adatok
Raktári kód:
801712
EAN:
9789635045228
Eredeti megnevezés:
Billy Summers
Megjelenés:
2021.11.25.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
472
Méret [mm]:
152 x 230 x 33
Tömeg [g]:
700
Hozzászólások
Regös István
Regös István
október 21. 15:31
Válaszolok
Nagyszerű hír! Remélem, jövő tavasszal a LATER is megjelenik.
Gábor Mester
Gábor Mester
október 28. 16:57
Válaszolok
Mikorra várható a megjelenés?
Gyarmati Zoltán
Gyarmati Zoltán
november 16. 15:33
Válaszolok
Köszönjük a kiadást!
De remélem az a ronda, sárga marketing sáv nem lesz rajta a borítón.
DerMedve
DerMedve
december 19. 11:13
Válaszolok
A fordítás és a megjelenés dátuma miért 2022 a könyvben? Van ennek valami jelentősége?
 

Ismerje meg a szerzőt

king.jpg
Stephen King
Stephen Edwin King (Portland, Maine, 1947. szeptember 21. –) amerikai író, a jelenkor egyik legolvasottabb szerzője, akit az úgynevezett popkultúra első számú írójaként szoktak emlegetni. Negyvennél is több nyelvre lefordított művei több mint 400 millió példányban keltek el világszerte, a legtöbb művét meg is filmesítették.