Nincs engedélyezve a javascript.
Minden sötét, csillag sehol
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
4 874.-
Eredeti ár:
6 499.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Stephen King négy hátborzongató elbeszélést tartalmazó kötetének központi témája a bosszú, a megtorlás és az erőszak legkülönbözőbb, akár egészen hétköznapi formái.
Az első és leghosszabb történet helyszíne egy nebraskai tanyaház Hemingford Home-ban, ahol a gazda, Wilfred épp azt tervezgeti, miként ölje meg a családi földet egy nagyvállalatnak eladni készülő feleségét.
Leírás a könyvről
Stephen King négy hátborzongató elbeszélést tartalmazó kötetének központi témája a bosszú, a megtorlás és az erőszak legkülönbözőbb, akár egészen hétköznapi formái.

Az első és leghosszabb történet helyszíne egy nebraskai tanyaház Hemingford Home-ban, ahol a gazda, Wilfred épp azt tervezgeti, miként ölje meg a családi földet egy nagyvállalatnak eladni készülő feleségét. A kisváros King rajongóinak a Végítélet című regényből már ismerős lehet, hiszen az abban szereplő Abigail anya lakott itt, az Az című regényben pedig felnőttkorában Ben Hanscom költözik ugyanide. Az „1922” mesterien adagolja a feszültséget a szörnyű esemény következményeinek poklába egyre jobban alászálló, gyarló központi figura vallomásában.


„A dagadt sofőr” történetében egy zárkózott írónő vidéki felolvasóestje után hazafelé tartva lerobban, majd támadás áldozatává válik, hogy végül újabb és újabb váratlan csavarok után jussunk el a horrorisztikus kifejlethez.


A „Hosszabbítás jutányos áron” rövid elbeszélésében egy rejtélyes, ördögi figurával kötött üzlet nemcsak megmenti Dave Streetert a halálos kórtól, hanem egy életen át tartó neheztelésért is gazdag kárpótlást ad.

Az „Egy jó házasság” főszereplője, Darcy Anderson épp ceruzaelemeket keres a garázsban, ám véletlenül nekiütközik férje egyik dobozának, és leleplezi párja évtizedeken át rejtegetett titkos, borzalmakkal teli életét.


Mind a négy írás lebilincselő izgalmakat tartogat, és a szerzőtől jól ismert kíméletlenséggel boncolgatják, vajon meddig mehetünk el szeretteink ellenében. Nem véletlen, hogy a már élő klasszikusnak számító King új kötete Bram Stoker-díjat kapott.
Adatok
Raktári kód:
802593
EAN:
9789635047697
Eredeti megnevezés:
Full Dark, no stars
Megjelenés:
2023.04.30.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
416
Méret [mm]:
152 x 230 x 33
Tömeg [g]:
640
Hozzászólások
Dávid Szalay
Dávid Szalay
2023. március 27. 16:04
Válaszolok
Kedves kiadó.
Az lenne a kérdésem hogy melyik Stephen king könyveket nyomtatják újra az idén? Illetve mi alapján döntik el mely művek kerüljenek újra kiadásba?
Köszönöm
Üdv Dávid
Regös István
Regös István
2023. március 29. 15:23
Válaszolok
Tisztelt Kiadó!
Mikor jelentetnek meg “új” regényt Stephen Kingtől? Itt a Gwendy’s Final Task és a Fairy Tale című kötetekre gondolok.
Üdvözlettel: RI
Tibor Csonki
Tibor Csonki
2023. július 3. 14:10
Válaszolok
Kedves Kiadó!
Szeretnék érdeklődni, hogy a Minden sötét, csillag sehol című könyv meg fog-e jelenni puhaborítós változatban is, vagy csak kemény borítóval.
Előre is köszönöm a választ!
Andrea Faragó
Andrea Faragó
december 24. 12:53
Válaszolok
Üdvözletem!
Az előrendelhető könyveknél honnan lehet tudni, hogy kb. mikor lesznek kaphatók?
Köszönöm,
Andi
 

Ismerje meg a szerzőt

Stephen King
Stephen King
Stephen King (Portland, Maine, 1947. szeptember 21. –) amerikai író, a jelenkor egyik legolvasottabb szerzője, akit az úgynevezett popkultúra első számú írójaként szoktak emlegetni. Negyvennél is több nyelvre lefordított művei több mint 400 millió példányban keltek el világszerte, a legtöbb művét meg is filmesítették.