Nincs engedélyezve a javascript.
Minél véresebb
Előkészületben
Még nincs meghatározva az ár
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Stephen King legújabb kötetében ezúttal négy lenyűgöző kisregény kapott helyet. A Mr. Harrigan telefonja a fiatal Craig és a magának való, idős Mr. Harrigan barátságát meséli el. Miután a fiú elveszti és eltemeti öreg mentorát, különös üzenetek érkeznek a telefonjára, amelyek végérvényesen megváltoztatják az életét.
Ha szeretnél értesítést kapni, amikor előrendelhetővé válik a könyv, kattints az Érdekel gombra!
Leírás a könyvről
Stephen King legújabb kötetében ezúttal négy lenyűgöző kisregény kapott helyet. A Mr. Harrigan telefonja a fiatal Craig és a magának való, idős Mr. Harrigan barátságát meséli el. Miután a fiú elveszti és eltemeti öreg mentorát, különös üzenetek érkeznek a telefonjára, amelyek végérvényesen megváltoztatják az életét. A Chuck életé-ben a világ összeomlani látszik, az internet leáll, az emberek kétségbeesetten próbálnak túlélni, csak egy bizonyos Chuckot éltetnek a városban mindenfelé. A kötet legformabontóbb és legmeglepőbb írásából megismerhetjük a titokzatos idegen életét. A Minél véresebb kisregényében gyanús körülmények között bomba robban egy iskolában. A híradásokat figyelve Holly Gibney gyanús nyomokat vesz észre és a tettes nyomába ered, miközben fény derül az évek óta lappangó, félelmetes titokra. King ebben az írásában a Mr. Mercedes és A kívülálló világába tér vissza, a folytatásból pedig megtudhatjuk, hogyan alakult a magánnyomozó további élete. A patkány hőse a kiváló novellista, Drew Larson, aki egy váratlan ihlet hatására családja erdei házába vonul, hogy megírja élete első regényét. A munka azonban lassan halad, ráadásul a férfi lázas betegen a hegyen reked egy viharban. Az ítéletidőben végül megment egy patkányt, és a váratlan látogatóval töltött éjszaka után hihetetlen erőre kapva befejezi élete fő művét. A sikernek azonban ára van, és Drew kénytelen szembenézni a következményeivel.
A népszerű és legendás szerző csodálatos karrierje során újra és újra visszatér a rövidebb lélegzetvételű művekhez, és bizonyítja, hogy mind a mai napig képes különleges alkotásokkal meglepni olvasóját.



Fordította: Pék Zoltán
Adatok
Raktári kód:
801140
EAN:
9789635046102
Eredeti megnevezés:
If it bleeds
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
512
Méret [mm]:
122 x 200
Hozzászólások
Dávid Szalay
Dávid Szalay
2023. április 8. 0:20
Válaszolok
Kedves Kiadó.
Érdekelne mi értelme egy viszonylag új művet újra kiadni( amiből ráadásul még bőven kapható a kemény kötéses kiadás) amikor King sok más művet 10-20 éve nem adták ki?
És ezeket valószínűleg örömmel fogadná a magyar King rajongók többsége.
Szeretném meg érteni mi lehet ennek az oka.
Nem hiszem hogy szándékosan szeretnének maguk ellen játszani és tönkretenni egy írói életművet.
Ha esetleg végre válaszolnának azt megköszönném.
Üdv Dávid
G_SZ
G_SZ
2023. május 5. 14:31
Válaszolok
@Dávid
Felesleges ilyeneket kérdezned, ez a kiadó nem kommunikál az olvasóival. Számomra is rejtély ez a hozzáállás, biztos ezt is értik a saját maguk által használt patinás jelző alatt. Évek óta, az összes létező kommunikációs csatornán próbáltam én is információt szerezni különböző megjelenésekkel és tervekkel kapcsolatban, de sehonnan nem érkezett válasz. Az összes épkézláb kiadó büszkén osztja meg terveit az olvasóival, hogy az adott évben mire számíthatnak, és folyamatosan válaszol a beérkező kérdésekre. Nem ez lenne mindenkinek az érdeke? Hiszen tudtommal egy kiadó az olvasókból él. Az Európa esetében azonban marad a zsákbamacska, hogy éppen mi jelenek meg - Stephen King esetében hasonlóak az én érzéseim is, értetlenül állok sokszor a döntések előtt... lehet, hogy pénzfeldobással dőlnek el a dolgok a szerkesztőségben? Sajnos ez van, mikor nincs verseny (egy kiadóhoz tartozik egy szerző): megöli az innovációt, a transzparenciát és sokszor a kommunikációt is. Kár érte, hiszen magyarok ezrei szeretik és várják a régi és új King regényeket.
 

Ismerje meg a szerzőt

Stephen King
Stephen King
Stephen King (Portland, Maine, 1947. szeptember 21. –) amerikai író, a jelenkor egyik legolvasottabb szerzője, akit az úgynevezett popkultúra első számú írójaként szoktak emlegetni. Negyvennél is több nyelvre lefordított művei több mint 400 millió példányban keltek el világszerte, a legtöbb művét meg is filmesítették.