Nincs engedélyezve a javascript.
Eiffel titkai
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 999 helyett
2 999 Ft
-25 %
Az Eiffel-tornyot mindenki ismeri - alkotóját, Gustave Eiffelt már jóval kevesebben. Pedig a mérnökzseni keze nyomát mindenhol megtalálni a modern világban, legyen szó a New York-i Szabadság-szoborról, a budapesti Nyugati pályaudvarról vagy Porto vasúti hídjáról. Hosszú élete során Eiffel volt ünnepelt sztármérnök, börtönbüntetésre ítélt sikkasztó és korát megelőző felfedező.
Leírás a könyvről

Az Eiffel-tornyot mindenki ismeri - alkotóját, Gustave Eiffelt már jóval kevesebben. Pedig a mérnökzseni keze nyomát mindenhol megtalálni a modern világban, legyen szó a New York-i Szabadság-szoborról, a budapesti Nyugati pályaudvarról vagy Porto vasúti hídjáról. Hosszú élete során Eiffel volt ünnepelt sztármérnök, börtönbüntetésre ítélt sikkasztó és korát megelőző felfedező. Az életét övező diadalok és botrányok magukért beszélnek, de magáról az emberről, a feleségét fiatalon elveszítő férjről, a lányát imádó apáról vagy a gyermekkori szerelmét az Eiffel-torony alakjában halhatatlanná tévő férfiról alig esik szó.
A neves francia újságírónő, Christine Kerdellant hiánypótló regényes életrajza végre bemutatja az embert, aki alkotásaival és találmányaival az egész világot átformálta.

Adatok
Raktári kód:
801297
EAN:
9789632668079
Eredeti megnevezés:
La Vraie Vie De Gustave Eiffel
Megjelenés:
2021.11.22.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
496
Méret [mm]:
125 x 200 x 35
Tömeg [g]:
420
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

christine_kerdellant_dasn_la_google_du_loup_470x255.jpg
Christine Kerdellant
Az 1960-as születésű Christine Kerdellant elismert újságíró és televíziós személyiség Franciaországban. Pályafutása során számos jelentős francia újságnál és magazinnál töltött be szerkesztői pozíciót. A média mellett az irodalomban is kipróbálta magát; regényes életrajzai, tényirodalmi könyvei több rangos elismerésben részesültek.