Nincs engedélyezve a javascript.
Az októberi ló I-II.

Az októberi ló I-II.

Caesar és Kleopátra regénye

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 500 helyett
1 750 Ft
50 %
A polgárháborúkban megroppant állam végveszélybe került, megmentője a Birodalom ura: Julius Caesar. A polgárháborúkban megroppant állam végveszélybe került, pusztítója a Birodalom ura: Julius Caesar. A rómaiak egyik fele az első állítással ért egyet, a másik a másodikkal. Elkerülhetetlen a végső leszámolás.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Október idusán minden évben kocsiversenyt rendeztek Rómában. A győztes lovat az oltáron feláldozták, s levágott fejéért a város lakói megvívtak - brutális szertartással idézve a daliás időket.

Ezzel a történettel kezdi Colleen McCullough a Róma-regényfolyam hatodik, utolsó kötetét - a daliás és brutális idők megidézésére.

A polgárháborúkban megroppant állam végveszélybe került, megmentője a Birodalom ura: Julius Caesar. A polgárháborúkban megroppant állam végveszélybe került, pusztítója a Birodalom ura: Julius Caesar. A római polgárok egyik fele az első állítással ért egyet, a másik a másodikkal. Elkerülhetetlen a végső leszámolás. A nagy ember halott, gyilkosai sorra halnak, s Philippinél maga a római köztársaság is kiszenved. Ami utána jön, az már egy másik (nem kevésbé fényes) történet, és - legalábbis ez idő szerint - nem kívánkozik Colleen McCullough tollára. Őt ugyanis a köztársaság haláltusája érdekli: a gyilkos viták, a véres csaták, a világraszóló szerelmek (Caesar és Kleopátra, a termékeny tata és a fogékony szűz), a hátborzongató családi drámák (Brutus, a botcsinálta hős és a rettenthetetlen Porcia), a jellemtörpék (Antonius) és a jellemóriások (az uticai Cato). A fenséges és a hétköznapi. Nehéz lesz elszakadni tőle.

Adatok
Raktári kód:
173996
ISBN:
9630777967
EAN:
9789630777964
Eredeti megnevezés:
The October Horse
Megjelenés:
2004.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
1096
Méret [mm]:
140 x 200 x 68
Tömeg [g]:
990
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Colleen McCullough
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top