Nincs engedélyezve a javascript.
A barackvirágok földjén
nyári könyvek-ak
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
2 750.-
Korábbi ár:
4 124.-
Eredeti ár:
5 499.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
"Minden szerencsétlenségben ott az áldás, és minden áldás magában hordozza a szerencsétlenség magvát. Így megy ez, mióta csak világ a világ." Kína, 1938. Fiatal feleségként Mej-lin büszke a férjére, aki országukat védi a japán megszállókkal szemben. Ám ahogy az ellenséges csapatok egyre közelebb érnek lakhelyükhöz, Mej-lin földönfutóvá válik négyéves fiával, Zsen-suval.
Leírás a könyvről
„Minden szerencsétlenségben ott az áldás, és minden áldás magában hordozza a szerencsétlenség magvát. Így megy ez, mióta csak világ a világ.”
Kína, 1938. Fiatal feleségként Mej-lin büszke a férjére, aki országukat védi a japán megszállókkal szemben. Ám ahogy az ellenséges csapatok egyre közelebb érnek lakhelyükhöz, Mej-lin földönfutóvá válik négyéves fiával, Zsen-suval. Egyetlen értékük egy csodálatos festett jeleneteket tartalmazó díszes tekercs, egy egykor tervezett boldog jövő szomorú hagyatéka. Mej-linnek és Zsen-sunak minden találékonyságára szüksége van, hogy menedékre találjanak az idegen hadak és polgárháború dúlta, káoszba és nyomorba fulladó országban - vagy azon túl.
Évtizedekkel később az Amerikában Henry Tao néven új életet kezdő Zsen-su lánya, Lily kitartó kérlelése ellenére sem hajlandó beszélni családja múltjáról. Gyerek- és ifjúkorában fájdalom, veszteség és félelem rejtőzik; nem akarja ezt gyermekére hagyni. Ám hogyan találhatná meg valaki a helyét a világban, ha nem tudja, honnan jött?
Melissa Fu önéletrajzi elemeket tartalmazó debütáló regénye nemzedékeken és kontinenseken átívelő, gyönyörűen megírt történet száműzetésről, veszteségről, és az otthon újbóli megtalálásáról.
Adatok
Raktári kód:
802730
EAN:
9789635825196
Eredeti megnevezés:
Peach Blossom Spring
Megjelenés:
2023.11.10.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
432
Méret [mm]:
135 x 208 x 33
Tömeg [g]:
420
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Melissa Fu
Melissa Fu
A kínai apától és német anyától származó Melissa Fu Új-Mexikóban született. Fizikából és irodalomból diplomázott, tanulmányai elvégzése után tanárként és oktatási szakértőként dolgozott, emellett pedig írni kezdett: a 2010-es évek során rövid írásai rangos magazinokban jelentek meg. 2022-es debütáló könyve, a családja történetéből merítő A barackvirágok földjén számos nyelvterületen aratott óriási sikert. A szerzőnő jelenleg az angliai Cambridge-ben él férjével és gyermekeikkel.
Az ország leggyorsabb kiszállítása