Nincs engedélyezve a javascript.
Négy halott királynő
Hatalmas áresés!

Négy halott királynő

Fordító:
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
2 300.-
Eredeti ár:
4 599.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Astrid Scholte kíméletlen tempót diktáló, fordulatokban gazdag Young Adult regénye mesterien ötvözi a krimi, a fantasy és a sci-fi elemeit, és nem hiányzik belőle a kaland és a szerelem sem.
Leírás a könyvről
Kvadria világának négy régiója csak egymásra utalva képes létezni: Árkia termékeny földjei látják el élelemmel a birodalom népét, Eóniának köszönhetőek a legújabb technológiai csodák, Lüdia kreatív lelkei nyújtanak szellemi táplálékot, és Tória a kvadránsokat összekötő kapocs. A birodalom törékeny békéjét négy királynő óvja.
A tizenhét éves Kerália első látásra ugyan ártalmatlannak tűnik, de valójában ő Kvadria legelszántabb és legügyesebb tolvaja és szélhámosa. Ezzel szemben Varin Kvadria legfelvilágosultabb régiójának józan, becsületes polgára - nem csoda, hogy találkozásukból semmi jó sem sülhet ki. Kerália mindkettejük életét veszélybe sodorja, amikor ellop egy csomagot Varintól, ráadásul pedig belekeverednek egy, a teljes birodalmat átszövő összeesküvésbe, amely a négy királynő életét követeli.
Kezdetben kelletlen érdekszövetségük tétova románccá alakul, de a túléléshez és a közös élet esélyéhez fel kell fedniük a négy halott királynőt maga mögött hagyó összeesküvés sötét titkait - és szembe kell nézniük saját múltjukkal is. Az óra pedig ketyeg...

Astrid Scholte kíméletlen tempót diktáló, fordulatokban gazdag Young Adult regénye mesterien ötvözi a krimi, a fantasy és a sci-fi elemeit, és nem hiányzik belőle a kaland és a szerelem sem.
Adatok
Raktári kód:
800802
EAN:
9789635822928
Eredeti megnevezés:
Four Dead Queens
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
448
Méret [mm]:
135 x 208 x 34
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
440
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

16424458.jpg
Astrid Scholte
Astrid Scholte Spielberg, Lucas és a Disney fantasztikus művein nevelkedett, és már gyerekként tudta, hogy egész életét a fantázia csodálatos világának akarja szentelni. Az elmúlt tizennégy év során egyaránt dolgozott művészként és menedzserként, főként animációs és televíziós munkákon. Olyan neves produkciókban működött közre, mint James Cameron Avatarja, Steven Spilberg Tintin kalandjai című animációs filmje vagy számos Disney alkotás.
icon_media_news-3.png
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem