Nincs engedélyezve a javascript.
Eleanor Dare elveszett könyve
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
4 499.-
Eredeti ár:
5 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A világ sorsát gyakran egy lány kíváncsisága mozdítja előre. Amikor Penn kíváncsisága a család női felmenői, az elhallgatott titkok és a ház története felé fordul, megtalálják Eleanor könyvét, Alice pedig kénytelen elszámolni a döntései következményeivel, a szerelemért hozott áldozatokkal és Eleanor Dare lányainak felelősségével.
Leírás a könyvről
"Odanézz, hogy jár-kel, öröksége Evertell, s ükanyja Eleanor Dare."

A világ sorsát gyakran egy lány kíváncsisága mozdítja előre.
1590-ben angol telepesek tűntek el az észak-karolinai Roanoke szigetéről. Az "elveszett kolónia" 117 lakosát - köztük sok nőt és gyermeket - sosem találták meg. Évszázadokkal később, 1937-ben valamivel messzebb egy vésett követ fedeztek fel, rajta a telepesek vezetőjének lánya, Eleanor Dare üzenetével. Ezt követően számos hasonló Dare-kő került még elő, ám sokáig kételkedtek a leletek valódiságában.

Hogy mi történt Roanoke elveszett kolóniájával, az továbbra is rejtély maradt, de Eleanor Dare leszármazottai régóta tudják, hogy az igazság nem a kövekben, hanem sokkal inkább Eleanor naplórészleteket, álmokat és recepteket tartalmazó könyvében rejlik, amit tizenöt lánynemzedéken keresztül adtak tovább és tovább. Mikor a tizenhárom éves Alice lenne a soros, az édesanyja tragikus halála megtöri a láncot, a Dare-kő eltűnik, a könyvben feljegyzett történetek pedig elhalványulnak az emlékezetben. Alice a második világháború hanyatló napjaiban fiatal özvegyként azonban váratlanul megörökli a Savannah melletti elhagyatott családi házat, Evertellt, és ezzel váratlanul visszatér az elfeledettnek hitt múlt az életébe. Az édesanya az ingatlan eladását tervezi, hogy végleg megszabaduljon a múlttól és saját tizenhárom éves lánya, Penn jövőjét segítse. Ám amikor Penn kíváncsisága a család női felmenői, az elhallgatott titkok és a ház története felé fordul, megtalálják Eleanor könyvét, Alice pedig kénytelen elszámolni a döntései következményeivel, a szerelemért hozott áldozatokkal és Eleanor Dare lányainak felelősségével.

Fordította: Hudácskó Brigitta
Adatok
Raktári kód:
802865
EAN:
9789635047659
Eredeti megnevezés:
The Lost Book of Eleanor Dare
Megjelenés:
2023.05.08.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
464
Méret [mm]:
162 x 235 x 39
Tömeg [g]:
780
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Kimberly Brock
Kimberly Brock
Kimberly Brock az Eleanor Dare elveszett könyve és a The River Witch című regények díjnyertes szerzője. 1996-ban végzett a West Georgia Egyetemen. 2004-ben alapította meg a Tinderbox Íróműhelyt a művészeti területeken alkotó nők támogatására, és vendégelőadóként részt vett számos regionális és országos íróműhelyen, többet között a Pat Conroy Literary Centerben is. Atlanta mellett él férjével és három gyermekével
Az ország leggyorsabb kiszállítása