Nincs engedélyezve a javascript.
Enola Holmes - A rózsaszín papírlegyező esete

Enola Holmes - A rózsaszín papírlegyező esete

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 999 helyett
2 249 Ft
25 %
Az Enola Holmes rejtélyes ügyei-sorozat negyedik része.
Enola a lehető legváratlanabb helyen - egy londoni nyilvános mosdóban talál rá legújabb küldetésére. Itt fut össze régi ismerősével, Lady Cecilyvel, akivel kölcsönösen felismerik egymást.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Enola a lehető legváratlanabb helyen - egy londoni nyilvános mosdóban talál rá legújabb küldetésére. Itt fut össze régi ismerősével, Lady Cecilyvel, akivel kölcsönösen felismerik egymást. A balkezes kisasszony rózsaszín papírlegyezőjével feltűnés nélkül jelzi korábbi megmentőjének, hogy bajban van - apja szörnyű házasságba akarja kényszeríteni.
Enola nagyon jól megvan egymaga is - ahogy édesanyja mindig is mondta -, de ezúttal úgy érzi, akár saját szabadsága árán is össze kell fognia az őt mindeddig üldöző bátyjával, Sherlockkal, hogy megmenthessék a balkezes kisasszonyt az apja által ráerőltetett házasságtól.

Az Edgar-díjas Nancy Springer mesteri módon eleveníti meg a viktoriánus kori Londont az eszes és rettenthetetlen Enola Holmes újabb kalandjaiban.

Az Enola Holmes rejtélyes ügyei-sorozat negyedik része.

Adatok
Raktári kód:
801090
EAN:
9786155653872
Eredeti megnevezés:
Enola Holmes - The Case of the Peculiar Pink Fan
Megjelenés:
2021.
Kötésmód:
füles kartonált
Oldalszám:
240
Méret [mm]:
130 x 198 x 20
Tömeg [g]:
230
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Nancy Springer
A rengeteg műfajban alkotó Nancy Springer több mint 50 könyvet írt pályafutása alatt. A Sherlock Holmes fiatal húga, Enola Holmes kalandjait követő nagy sikerű ifjúsági regénysorozata mellett fantasy-, sci-fi- és thrillertörténetei is nagy népszerűségnek örvendenek, rejtélyes bűnügyi regényei több alkalommal elnyerték a rangos Edgar-díjat. A szerzőnő jelenleg Floridában él férjével, és néhanapján aligátorok is a horgára akadnak horgászás közben.
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top