Nincs engedélyezve a javascript.
Gwendy és a varázsdoboz
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
3 299.-
Eredeti ár:
4 399.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A maine-i Castle Rock furcsa események és szokatlan látogatók szemtanúja volt az évek során, de van egy történet, amelyet soha nem mondtak el… eddig.
Leírás a könyvről
A maine-i Castle Rock furcsa események és szokatlan látogatók szemtanúja volt az évek során, de van egy történet, amelyet soha nem mondtak el… eddig.

Castle Rock városából három úton lehet feljutni Castle View-ba: a 117-es úton, a Pleasant Roadon és az Öngyilkosok lépcsőjén. A tizenkét éves Gwendy Peterson 1974 nyarán minden egyes nap felfut a lépcsőn, hogy új életet kezdhessen és megszabaduljon iskolatársai zaklatásaitól. Egy napon egy idegennel találkozik, a férfi fekete farmerban, fekete öltönyzakóban, fehér ingben, fején elegáns kis fekete kalappal ül egy padon és olvas. Egy nap azonban az idegen megszólítja lányt, és átnyújt neki egy különleges dobozt. Gwendy élete pedig végleg megváltozik, mert a világ sorsáról kell minden egyes nap döntenie, de eljön majd az az idő is, amikor rémálmai lesznek arról a fekete kalapról…

A Gwendy és a varázsdoboz Stephen King, a Rémálmok bazára bestseller írója és Richard Chizmar, az A Long December című díjnyertes mű szerzőjének közösen írt fantasztikus műve.
Adatok
Raktári kód:
801617
EAN:
9789635044962
Eredeti megnevezés:
Gwendy's Button Box
Kötésmód:
x - kartonált
Oldalszám:
200
Méret [mm]:
122 x 200 x 16
Tömeg [g]:
180
Hozzászólások
Regös István
Regös István
2021. augusztus 20. 12:52
Válaszolok
Köszönöm!
Márk Magyari
Márk Magyari
2021. november 15. 13:02
Válaszolok
Ez a könyv tartalmilag megegyezik a korábban kiadott Kapszula könyvtáras változattal? Már az is elég szellősnek tűnt (a kis alak ellenére is), ez pedig nagyobb alakú és 32 oldallal több.
 

Ismerje meg a szerzőt

Stephen King
Stephen King
Stephen King (Portland, Maine, 1947. szeptember 21. –) amerikai író, a jelenkor egyik legolvasottabb szerzője, akit az úgynevezett popkultúra első számú írójaként szoktak emlegetni. Negyvennél is több nyelvre lefordított művei több mint 400 millió példányban keltek el világszerte, a legtöbb művét meg is filmesítették.