Nincs engedélyezve a javascript.
Sóvárgás
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
4 999 helyett
3 749 Ft
25 %
A világtól elzárt Katmere Akadémia nem mondható átlagos középiskolának. Az exkluzív bentlakásos iskola folyosóit alakváltók, boszorkányok és vámpírok járják, a szülei tragikus halála után idekerülő Grace pedig egyetlen dolgot tud biztosan: egyedüli halandóként egyáltalán nem tartozik ide.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

A világtól elzárt Katmere Akadémia nem mondható átlagos középiskolának. Az exkluzív bentlakásos iskola folyosóit alakváltók, boszorkányok és vámpírok járják, a szülei tragikus halála után idekerülő Grace pedig egyetlen dolgot tud biztosan: egyedüli halandóként egyáltalán nem tartozik ide. Az iskola színfalai mögött kíméletlen küzdelem dúl, és Grace egyenesen a viszályok közepébe keveredik, amikor találkozik a Katmere egyik legveszélyesebb lakójával, Jaxon Vegával. A vámpír emberöltők óta senkit sem engedett közel magához, ám most valami ellenállhatatlan erő vonzza őt és a lányt egymáshoz - valami, ami mindkettőjük végzetét jelentheti.

Jaxon magánya mögött ugyanis életveszélyes titkok rejlenek, Grace pedig egyre inkább biztos abban, hogy nem véletlenül került a Katmere Akadémiára… hanem csalinak egy halálos játszmában.

A Sóvárgás és folytatásai az elmúlt évek legzajosabb könyvsikereinek bizonyultak; a letehetetlen vámpírtörténetből a Universal készít filmadaptációt.

Adatok
Raktári kód:
801092
EAN:
9789632667874
Eredeti megnevezés:
Crave
Megjelenés:
2021.10.01.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
576
Méret [mm]:
142 x 215 x 50
Tömeg [g]:
840
Hozzászólások
Anna Mihalik
Anna Mihalik
május 30. 15:05
Válaszolok
Mikor jelenik meg? Vagyis ha most előrendelem, mikor jön meg?
Németh Tünde
Németh Tünde
július 13. 11:32
Válaszolok
Lehet tudni hogy kb mikor jelenik meg a könyv?🙂
Bencze Alexandra Elizabeth
Bencze Alexandra Elizabeth
augusztus 30. 18:25
Válaszolok
Mikor jelenik meg?
 

Ismerje meg a szerzőt

Tracy Wolff
Tracy Wolff főiskolai irodalomprofesszorból képezte át magát az egyik legsikeresebb amerikai kortárs romantikus és fantasy szerzővé. Tracy imádja a sárkányokat, a vámpírokat és az éjszakában neszező lényeket, továbbá imádja ezeket szenvedő hősei és belevaló hősnői nyakába szabadítani. Az írónő a texasi Austinban él férjével és három gyermekükkel. Amikor kivételesen nem legújabb regényén dolgozik, új recepteket próbál ki, vagy a képregényboltokat járja fiaival, és új sztorikat talál ki legjobb barátnőivel.
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top