Nincs engedélyezve a javascript.
A boksz története
Jelenleg nem rendelhető
Újszerű antikvár könyv
5 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Az ökölvívás a legősibb és legizgalmasabb sportok egyike: az embert próbáló és véres összecsapások már több mint ötezer éve a nyugati kultúra szerves részét alkotják. A szerző lebilincselő olvasmányos és átfogó tanulmánya segít megérteni, hogy a boksz miért kap kitüntetett szerepet oly sok ember életében.
Leírás a könyvről
Az ökölvívás a legősibb és legizgalmasabb sportok egyike: az embert próbáló és véres összecsapások már több mint ötezer éve a nyugati kultúra szerves részét alkotják. Ezalatt alig akadt olyan időszak a történelemben, amikor a fiatalemberek - és alkalmanként a nők - ne bokszoltak volna kesztyűvel vagy puszta ököllel.

A szerző lebilincselő olvasmányos és átfogó tanulmánya segít megérteni, hogy a boksz miért kap kitüntetett szerepet oly sok ember életében."Ez a könyv azoknak szól, akik igazán meg akarják érteni a bokszot."

Times Higher Education"Komoly és mégis szórakoztató tanulmány, eddig ismeretlen tényekkel, lenyűgöző fotó- és képanyaggal illusztrálva."

The Guardian"Minden benne van, amit valaha leírtak, ábrázoltak vagy rögzítettek a bokszról... Mintha csak több tucat - vagy több száz - ihletett miniesszét olvasnánk."

The New York Review of Books"A művészet-, a sport- és a kultúrtörténet átható, sziporkázó és mélyrehatóan intelligens munkája... Amikor a végére érsz, rájössz, hogy nem pusztán szórakoztató, de megvilágosító erejű. Irodalmi értelemben vett kiütés."

The Times Sports Books of the Year"Ragyogó és meglepő… Az illusztrációk már önmagukban megérik a könyv árát…"

Chicago Tribune"A jövő bokszbajnokai a kesztyűjükkel, a fogvédőjükkel és az ágyékvédőjükkel együtt bizonyára a sporttáskájukban hordják majd Kasia Boddy könyvét."

Literary Review
Adatok
Raktári kód:
709900
ISBN:
9632973203
EAN:
9789632973203
Eredeti megnevezés:
Boxing - A Cultural History
Megjelenés:
2010.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
488
Méret [mm]:
175 x 236 x 37
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
1150
Hozzászólások
 
Heti top