Nincs engedélyezve a javascript.
Apám, Siniša Mihajlović
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 999 helyett
2 999 Ft
25 %
Siniša Mihajlović, avagy ahogy a focirajongók mai napig ismerik, a Bombázó. Minden idők egyik legjobb szabadrúgáslövője alacsony sorból lett a jugoszláv válogatott ifjú reménysége a kilencvenes évek elején. A szerb apától és horvát anyától származó focista megtapasztalta a délszláv háború őrületét, és végignézte gyermekkori otthona, Vukovár pusztulását.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Siniša Mihajlović, avagy ahogy a focirajongók mai napig ismerik, a Bombázó. Minden idők egyik legjobb szabadrúgáslövője alacsony sorból lett a jugoszláv válogatott ifjú reménysége a kilencvenes évek elején. A szerb apától és horvát anyától származó focista megtapasztalta a délszláv háború őrületét, és végignézte gyermekkori otthona, Vukovár pusztulását. Mihajlović minden megpróbáltatás ellenére az európai futball egyik meghatározó játékosává vált, majd aktív pályafutása befejezése után olyan csapatokat irányított és irányít edzőként, mint az AC Milan, a Torino FC, vagy a Bologna FC.

Lánya, Viktorija Mihajlović életrajza és családtörténete nem csupán ezt a rendkívüli karriert örökíti meg, hanem elénk tárja a szigorú családfőt, a gyermekeit folyton megnevettető apát, emellett az embert, aki több csontvelő-átültetés, valamint egy súlyos koronavírus-fertőzés után is élni és dolgozni akar.

Adatok
Raktári kód:
801243
EAN:
9789635820948
Eredeti megnevezés:
Sinisa Mio Padre
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
256
Méret [mm]:
136 x 227 x 20
Tömeg [g]:
240
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top