Nincs engedélyezve a javascript.
Vagány természetjárók kézikönyve

Vagány természetjárók kézikönyve

Fordító:
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
5 625.-
Eredeti ár:
7 500.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Ötletek vadászathoz. Trükkök horgászathoz. Praktikák kempingezéshez. Tanácsok a túléléshez. T. Edward Nickens, a Field & Stream külső munkatársa a fél világot bejárta kenuval, hátizsákkal, vadászpuskával és horgászbottal a trópusoktól a Jeges-tengerig.
Leírás a könyvről
Tudj meg mindent!
321 nélkülözhetetlen trükk és jó tanács
Ötletek vadászathoz Mindegy, hogy íjjal, a legmodernebb karabéllyal vagy a nagyapánk puskájával vadászunk, a könyvből többek között az is kiderül, mi kell ahhoz, hogy elejtsük a vágyott szarvast, vízimadarat vagy apróvadat.
Trükkök horgászathoz A tökéletes és egyedi legyezőbot elkészítésétől a mélyvízi trollingozáson át az evezésig ezek a tippek minden helyzetben segítenek, hogy hallal, ne pedig kifogásokkal térjünk haza.
Praktikák kempingezéshez Mindenki minket irigyel majd a szerzőtől elcsent ötletes megoldásainkért. Megtudhatjuk, hogyan válasszuk ki a tökéletes táborhelyet a legmostohább körülmények között is, hogyan maradjon száraz a hálózsákunk, és hogyan gyújtsunk tüzet.
Tanácsok a túléléshez Elakadtunk a hóban? Szembetaláltuk magunkat egy felbőszült medvével? A könyv segít abban, hogyan jussunk haza, hogyan keveredjünk ki a bajból, és hogyan lássunk el egy sérülést a vadonban, minden segítségtől távol.
T. Edward Nickens
T. Edward Nickens, a Field & Stream külső munkatársa a fél világot bejárta kenuval, hátizsákkal, vadászpuskával és horgászbottal a trópusoktól a Jeges-tengerig. A díjnyertes író, előadó és televíziós házigazda eddig több mint 750 vadásztippel és horgásztrükkel gazdagította a Field & Stream magazin hasábjait.
FIELD & STREAM
A Field & Stream vadász- és horgászmagazin több mint 100 éve segíti szakértő tanácsaival a természetközeli hobbik kedvelőit abban, hogyan válhatnak sikeresebb vadásszá és horgásszá, hogyan óvhatják meg a környezetet, illetve hogyan élhetnek túl bármit a vadonban. A könyv alapjául a magazin évente megjelenő Total Outdoorsman című különszáma szolgált, amely 9 milliós olvasótáborával az egyik legnépszerűbb kiadvány az elkötelezett vadászok és horgászok körében.
Adatok
Raktári kód:
743198
EAN:
9789634474982
Eredeti megnevezés:
The Total Outdoorsman Skills & Tools
Megjelenés:
2020.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
256
Méret [mm]:
185 x 240 x 20
Tömeg [g]:
1100
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

T. Edward Nickens
T. Edward Nickens
T. Edward Nickens amerikai újságíró a Field & Stream című újság felelős szerkesztője, a Vagány természetjárók kézikönyve könyv szerzője, valamint Total Outdoorsman címmel rovatot is vezet. Környezetvédői tevékenysége is említésre méltó, írt többek között a hondurasi esőerdők lombkoronájának állapotáról, Ontario állambeli folyókon való evezésről, valamint amerikai és kanadai és szövetségi jogszabályokról. Írói munkásságát számos díjjal és kitüntetéssel jutalmazták. A szerzőről bővebb információ az alábbi hivatkozáson található: