Nincs engedélyezve a javascript.
Szépséges örökség
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 999 helyett
3 399 Ft
-15 %
Izgalmas és magával ragadó regény a szépségipar útvesztőiről és két karakteres asszonyról. Kettejük párharcának hátterében feltárul a múlt, a maga ambícióival, szenvedélyeivel és titkaival.
Elolvastam
Tetszik
Leírás a könyvről

A Farrell-ház az ikonikus arcápoló termék, a Krém otthona, amelynek ékszerdobozhoz hasonló zászlóshajójába, a Berkeley Arcade-en álló Boltba 1953 óta tódulnak a nők. A Farrellnél a vevő számíthat arra, hogy megkapja azt a bizonyos személyes pluszt. A legendás Athina Farrell még mindig a cég jelképes vezetője, a Berkeley Arcade-on pedig a maga királyságában Florence Hamilton a legnagyobb diszkrécióval látja el a vevőket a cég termékeivel. Florence kereskedelmi tanácsadó - és emellett fontos titkok tudója.

De természetesen a kozmetikai ipar világa is változóban van, és az egykor dicső napokat megélt Farrell most hanyatlik; vevőiket elcsábították a divatosabb márkák. Ekkor lép a színre Bianca Bailey, a félelmetesen rátermett üzletasszony, három gyermek anyja, aki mindig eléri, amit akar. Athina és Bianca egymás ellen feszülnek a Farrell jövője kapcsán. Kettejük párharcának hátterében feltárul a múlt, a maga ambícióival, szenvedélyeivel és titkaival.

Ez a könyv a túlélésről szól... és egy értékes örökségről.."Senki nem ír olyan szellemesen és magával ragadóan, mint Penny Vincenzi." (USA Today)"Mint egy pohár pezsgő: habzó, élvezetes, és nem lehet betelni vele." (Daily Express)"Beszippantja az embert, és reggelig olvastatja magát." (Boston Globe)"Penny sosem hagyja cserben hű olvasóit." (Daily Express)Penny Vincenzi Nagy-Britannia egyik legnépszerűbb szerzője, több mint tizenöt besteller szerzője. Többek között a The Timesnál, a Daily Mailnél és a Cosmopolitannél dolgozott újságíróként, mielőtt belefogott volna a regényírásba. Köteteiből eddig több mint hétmillió példányt adtak el világszerte.

Adatok
Raktári kód:
744657
ISBN:
9633575765
EAN:
9789633575765
Eredeti megnevezés:
A Perfect Heritage
Megjelenés:
2015.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
744
Méret [mm]:
148 x 213 x 51
Tömeg [g]:
760
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Vincenzi, Penny
Penny Vincenzi (1939-2018) titkárnőként kezdte a pályafutását különböző folyóiratoknál, majd újságíróként és szerkesztőként dolgozott olyan divatlapoknak, mint a Vogue és a Daily Mirror. Férje Paul Robert Vincenzi volt, akitől 4 lánya született. A szerző az elmúlt évtizedek egyik legsikeresebb romantikus írója volt, könyvei világszerte több mint 7 millió példányban kerültek eladásra. Majdnem az összes műve kapható magyar nyelven, amelyek mind az Alexandra Kiadó gondozásában jelentek meg, köztük utolsó kötete, a Bizalmi kérdés is. Az íróról bővebb információ az alábbi hivatkozáson található: en.wikipedia.org/wiki/Penny_Vincenzi
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top