Nincs engedélyezve a javascript.
Szerelmünk romjai
Előrendelhető
3 999 helyett
3 199 Ft
-20 %
1937-ben, a huszonnyolc éves Martha Gellhorn egyedül utazik Madridba, hogy tudósítson a spanyol polgárháború szörnyűségeiről; írásai a hétköznapi emberek küszködését tükrözik e rettenetes konfliktus fogságában.
Tetszik
Leírás a könyvről

1937-ben, a huszonnyolc éves Martha Gellhorn egyedül utazik Madridba, hogy tudósítson a spanyol polgárháború szörnyűségeiről; írásai a hétköznapi emberek küszködését tükrözik e rettenetes konfliktus fogságában. Munkájával sikerül elismerést kivívnia a férfiak uralta újságíró szakmában. Mindeközben váratlanul, és önmaga számára is meglepetésszerűen, beleszeret az akkor már élő legendává váló íróba, Hemingwaybe.

A második világháború előestéjén, Madrid és Kuba zűrzavaros díszletei között, Martha és Ernest kapcsolata és szakmai karrierje fellángol. Ám amikor Ernest publikálja élete legnagyobb sikerét, az Akiért a harang szólt, megbillen az egyensúly, és Marthának választania kell; aláveti magát a híres ember feleségét jelentő korlátozott szerepnek, vagy kockáztatja Ernest elveszítését azzal, hogy mind nőként, mind íróként alakítja a saját útját…

Adatok
Raktári kód:
755944
EAN:
9789634472469
Eredeti megnevezés:
Love and Ruin
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
392
Méret [mm]:
135 x 208 x 29
Hozzászólások
Hasonló termékek
Akik ezt vásárolták, vették még
Heti top