Nincs engedélyezve a javascript.
Szirmokba zárt szavak
Előrendelhető
Várható megjelenés:
2019.
3 999 helyett
3 199 Ft
-20 %
A kilencéves Alice Hart a világtól elszigetelten él a tenger partján, ahol édesanyja elbűvölő virágai és azok titkos történetei megóvják bántalmazó apjától.
Tetszik
Leírás a könyvről

A kilencéves Alice Hart a világtól elszigetelten él a tenger partján, ahol édesanyja elbűvölő virágai és azok titkos történetei megóvják bántalmazó apjától. Ám amikor egy tragédia visszavonhatatlanul megváltoztatja az életét, Alice-t az addig soha nem látott nagymamája veszi pártfogásába, aki az Ausztráliában őshonos virágfajok mellett olyan nőknek is menedéket nyújt, akik a kislányhoz hasonlóan magukra maradtak és segítségre szorulnak. A viktoriánus hagyományok szerint minden virág más és más jelentéssel bír; az új életét építgető Alice ezt a virágnyelvet sajátítja el, hogy elmesélje mindazt, amit szavakkal képtelen.
Azonban felnőttkorában egy családi titok, egy megsemmisítő árulás, és egy titokzatos férfi iránt érzett szerelem ráébreszti Alice-t, hogy vannak dolgok, amelyek kifejezéséhez több kell a virágoknál. Ahhoz, hogy igazán szabad lehessen, önmagából kell bátorságot merítenie, és kezébe kell vennie a legelsöprőbb történetet, amelyet ismer: a sajátját.
A Szirmokba zárt szavak rabul ejtő történet a minket kísértő, elfojtott elmékeinkről és a mesélés gyógyító erejéről. A könyvből az ausztrál Made Up Stories produkciós társaság készít sorozatot.

Adatok
Raktári kód:
755935
EAN:
9789634474678
Eredeti megnevezés:
The Lost Flowers of Alice Hart
Megjelenés:
2019.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
384
Méret [mm]:
135 x 208 x 32
Hozzászólások
Hasonló termékek
Akik ezt vásárolták, vették még
Heti top