Nincs engedélyezve a javascript.
Ízes beszéd

Ízes beszéd

Beszédes ízek ételekről, életekről

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Utolsó darab!
Újszerű antikvár könyv
Elérhető darabszám:
1
1 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Az Ízes beszéd a szerző kilencedik könyve. Címe már elárulja tartalmát. Bandó szívesen és ízesen mesél ételekről, az ételek elkészítőiről és élvezőiről. Évek óta publikál különféle gasztronómiai magazinokban, recepteket is szívesen közread, de gyakran mesél ezen élményeiről a kabaréban is. Most hatvan írást gyűjtött egybe.
Leírás a könyvről
"Olvasás közben folyton az járt az eszemben, vajon honnan tudhat ennyi mindent az általunk ismert és szeretett világról Nagy Bandó András, a humorista? Hogy tudja megszerettetni velem a kelkáposztát, a rántott levest, és hogy tudja rám beszélni a krumplis tarhonyát vagy a pacalt? Hogyan képes arra kényszeríteni, hogy a következő nyáron magam készítsem el a kovászos uborkát és a majorannás marhapacsnit Bandó módra? Vajon minek tudható be, hogy a kenyérsütésről és a kemencéről írtakat olvasva a konyhában kötöttem ki, és percek múlva már a friss vajas kenyeret falatoztam zöldpaprikával?" (Benke László, Laci bácsi mesterszakács)

"Írásaiban szerencsésen ötvöződik Krúdy Gyula, az érett kori gourmet ismert és méltán szeretett fölfogása, és a híres francia gasztronómus, Brillat Savarin filozófus, aki így fogalmaz az asztal körül megélhető örömökről: 'Az étkezést mindegyik életkorban lehet élvezni. Ez az élvezet társa lehet minden egyéb gyönyörűségnek, és az utolsó, mely megmarad és vigasztal, mikor a többi örömünket már elvesztettük.' " (Pető István, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség elnöke)
Adatok
Raktári kód:
169110
ISBN:
9633686695
EAN:
9789633686690
Megjelenés:
2003.
Kötésmód:
ragasztott kötött (keménytáblás)
Oldalszám:
272
Méret [mm]:
125 x 200 x 26
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
480
Hozzászólások
 
Az ország leggyorsabb kiszállítása