Nincs engedélyezve a javascript.
Darwin-díjasok

Darwin-díjasok

Működésben az evolúció

Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
Újszerű antikvár könyv
Elérhető darabszám:
2
2 499.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A Darwin-díjasok a balszerencse azon eseteit tárja elénk, amelyek szereplői ostobaságuk révén nagyban hozzájárultak az emberi faj genetikai tökéletesedéséhez. Nem mindennapi baklövésekről hírt adó történeteken – az olvasók garantáltan sírnak majd a nevetéstől!
Leírás a könyvről
Az evolúció atyjának, Charles Darwinnak a tiszteletére létrehozott Darwin-díj azoknak állít emléket, akik nagyban hozzájárultak az emberi faj genetikai tökéletesedéséhez, amikor saját génjeiket eltávolították a génállományból; egyúttal azt is megmutatták, hogy a józan ész nem is olyan magától értetődő dolog, mint gondolnánk.

Ismerkedjen meg a szórakozott terroristával, aki postára adott egy levélbombát, majd felnyitotta, amikor a hiányos címzés miatt a küldeményt visszaküldték a feladónak. Olvassa el a tolvaj történetét, aki anélkül akart ellopni egy elektromos vezetéket, hogy előzőleg kikapcsolta volna az áramot. De nem tagadhatjuk meg csodálatunkat attól a pilótajelölttől sem, aki héliummal töltött léggömbre akasztva felrepítette a nyugágyát a magasba, egyenest egy forgalmas légifolyosó közepére, és sokat tanulhatunk attól a férfitól is, aki az öngyújtója lángjával világított bele a benzineskannába, hogy lássa, van-e benne valami. Mind a négyen lenyűgöző melléfogásaiknak köszönhetik, hogy elfoglalhatták helyüket a Darwin-díjasok előkelő társaságában.

A valóban nem mindennapi baklövésekről hírt adó történetek - melyeknek hitelességét a szerző minden esetben ellenőrizte, s a weboldal olvasói is megerősítették azokat - egytől egyig a "győzzön a jobbik" örök elvének diadalát bizonyítják.
Adatok
Raktári kód:
157547
ISBN:
9633680514
EAN:
9799633680512
Eredeti megnevezés:
The Darwin Awards
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
360
Méret [mm]:
140 x 215 x 38
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
560
Hozzászólások