Nincs engedélyezve a javascript.
Füst Milán
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
3 374.-
Eredeti ár:
4 499.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Füst Milán - Adyval, Móriczcal, Babitscsal, Kosztolányival, Karinthyval együtt - a Nyugat első nemzedékének legkiemelkedőbb alkotói közé tartozott, de mindannyiuknál hosszabb életpályát befutva még a hatvanas évek szellemi életében is aktív szerepet játszott, és hosszú élete alatt midannyiuknál szerteágazóbb, az összes irodalmi műnemre kiterjedő életművet hozott létre.
Leírás a könyvről
Füst Milán - Adyval, Móriczcal, Babitscsal, Kosztolányival, Karinthyval együtt - a Nyugat első nemzedékének legkiemelkedőbb alkotói közé tartozott, de mindannyiuknál hosszabb életpályát befutva még a hatvanas évek szellemi életében is aktív szerepet játszott, és hosszú élete alatt midannyiuknál szerteágazóbb, az összes irodalmi műnemre kiterjedő életművet hozott létre. Annál inkább magyarázatot igényel eredetiségéhez képest csekély hatása kortársaira, elismertségének felemás volta, a műveit gyakorta övező értetlenség.
Schein Gábor az európai és magyar irodalmi modernség és az antik előzmények beható ismeretén alapuló, az irodalomtudomány legújabb eredményeit felhasználó munkája e rendkívüli életmű eddigi legalaposabb értelmezésével szolgál.

Schein Gábor 1969-ben született Budapesten. Az ELTE német-magyar szakán szerzett diplomát. Pályáját költőként kezdte, de minden irodalmi műfajban alkot, amellett irodalomtörténész, egyetemi tanár és a német irodalom fordítója.
Adatok
Raktári kód:
801628
EAN:
9789636766757
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
699
Méret [mm]:
150 x 217 x 39
Tömeg [g]:
830
Hozzászólások