Nincs engedélyezve a javascript.
Apró szokások
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
4 999 helyett
3 749 Ft
-25 %
A világ első számú viselkedéskutatója segít megváltoztatni az életünket - és mindent, amit eddig a viselkedésről gondoltunk.
Egyetlen apró változás óriási jelentőségű lehet. Kezdésként többre juthatunk napi két fekvőtámasszal, mint kétórás intenzív edzéssel; öt mély levegővétel többet érhet, mint egyórányi meditáció.
Leírás a könyvről

A világ első számú viselkedéskutatója segít megváltoztatni az életünket - és mindent, amit eddig a viselkedésről gondoltunk. Egyetlen apró változás óriási jelentőségű lehet. Kezdésként többre juthatunk napi két fekvőtámasszal, mint kétórás intenzív edzéssel; öt mély levegővétel többet érhet, mint egyórányi meditáció. BJ Fogg, a Stanford Egyetem Viselkedéstervezési Intézetének alapítója több mint 40 ezer ember életét tette jobbá forradalmi módszerével, legyen szó súlycsökkentésről, a stressz mérsékléséről, a jobb alvásról - vagy bármilyen életcél eléréséről. A két évtizedes kutatómunkán alapuló Apró szokások megtanít minket arra, hogyan értékeljük sikereinket ahelyett, hogy kudarcainkon rágódnánk.
BJ Fogg lépésről lépésre vezet végig minket szokásaink megtervezésén és azok állandóvá tételén. Merjünk kicsiben kezdeni!

„Az Apró szokások lerántja a leplet a lényünket meghatározó viselkedésekről, amelyeket létfontosságú megismernünk, ha nagy dolgokat akarunk elérni - például lefogyni vagy felépíteni saját vállalkozásunkat.”
(Tony Fadell, az iPod megalkotója és az iPhone társfejlesztője)

Adatok
Raktári kód:
800674
EAN:
9789635821389
Eredeti megnevezés:
Tiny Habits
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
320
Méret [mm]:
152 x 233 x 20
Tömeg [g]:
580
Hozzászólások
Lajos
Lajos
május 9. 12:28
Válaszolok
Pocsék fordítás - összevissza, érthetetlen. A téma és a könyv egyébként jó lenne... ezért **
 

Ismerje meg a szerzőt

bj_fogg_headshot.jpg
Brian J. Fogg
BJ Fogg, a Stanford Egyetem Viselkedéstervezési Intézetének alapítója több mint 40 ezer ember életét tette jobbá forradalmi módszerével. Könyve, a két évtizedes kutatómunkán alapuló, New York Times-bestseller Apró szokások megtanít minket arra, hogyan értékeljük sikereinket ahelyett, hogy kudarcainkon rágódnánk. BJ Fogg kutatómunkája mellett innovatív üzletembereket tanít az emberi viselkedés tényleges működésére; a Tiny Habits Academy-t pedig azért hozta létre, hogy a világ bármely pontjáról származó embereknek segíthessen.