Nincs engedélyezve a javascript.
Szép álmokat, Billy!
Jelenleg nem rendelhető
2 699 helyett
2 024 Ft
25 %
Csaló vagy áldozat? Ki volt Billy Milligan? A világ máig nem kapott határozott feleletet. Keyes páratlan nyomozása megsokszorozódott személyiségek rég vitatott rejtélyét helyezi új megvilágításba. Az olvasó ítélhet: bűnös volt-e Billy Milligan?
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Csaló vagy áldozat? Ki volt Billy Milligan? A világ máig nem kapott határozott feleletet. Zseniális színész, aki orránál fogva vezette egész Amerikát, a bíróságokat és a pszichiátereket? Vagy csak egy megkínzott és szétesett ember, akinek testében csakugyan több tucat különböző személyiség lakott? Az író két éven át faggatta Billyt és környezetét, hogy felderítse, miért támadott és erőszakolt meg a fiatalember ismeretlen nőket. Hogy ő tette-e egyáltalán, vagy a benne lakozók valamelyike: a szenvtelen Arthur, a lezser Allen, a vad Ragen, esetleg Adalana, a leszbikus nő. Keyes páratlan nyomozása megsokszorozódott személyiségek rég vitatott rejtélyét helyezi új megvilágításba. Az olvasó ítélhet: bűnös volt-e Billy Milligan?

Adatok
Raktári kód:
186650
ISBN:
9633699622
EAN:
9789633699621
Eredeti megnevezés:
The Minds of Billy Milligan
Megjelenés:
2006.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
456
Méret [mm]:
145 x 217 x 45
Tömeg [g]:
660
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Daniel Keyes
Daniel Keyes 1927-ben született Brooklynban. Fiatalon a haditengerészetnél szolgált, majd pszichológiából, később pedig angol irodalomból szerzett diplomát, miközben New York-i iskolákban tanított. Az ötvenes évek elején a Marvel Science Fiction magazin szerkesztőjeként dolgozott Stan Lee mellett. Íróként Virágot Algernonnak című műve tette ismertté, amely először novellaként, majd 1966-ban regénnyé bővítve jelent meg – az előbbi elnyerte a Hugo-díjat, az utóbbi pedig Nebula-díjban részesült. A művet számos nyelvre lefordították, valamint több filmes és színházi adaptációja is készült.
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top