Nincs engedélyezve a javascript.
A szorongás öt arca

A szorongás öt arca

Kiút a félelem fogságából

Jelenleg nem rendelhető
2 999 Ft
Több millió szorongó ember némán szenved, vagy a gyógyszerek rabjává válik, hogy enyhítse kínjait. Ez a könyv segítséget nyújt ahhoz, hogy legyőzzük a szorongást. Kérdőívek segítségével megállapíthatjuk, hogy a szorongás mely válfajában szenvedünk, és azt hogyan kell kezelni.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Álmatlanság, ingerlékenység, izomfeszülés, összpontosítási nehézségek, szédülés, fokozott éberség, bevillanó emlékképek, kísértő gondolatok, remegés, heves szívdobogás, hideg verítékezés, kezelhetetlen érzelmek - a fenti tünetek ráillenek arra a több millió szorongó emberre, akiknek legtöbbje némán szenved, vagy a gyógyszerek rabjává válik, hogy enyhítse kínjait.

A szorongás öt arca segítséget nyújt ahhoz, hogy legyőzzük a szorongást, és megfelelő ellenálló képességre tegyünk szert.

A kötet a relaxáció, az önmegnyugtató módszerek, a gondolkodásmód megváltoztatása, az elárasztásos terápia, az étrend átalakítása, a gyógynövények és a gyógyszeres kezelés bemutatásával kínál választási lehetőségeket a gyógyulni vágyóknak.

A szorongás öt arca segít a belső béke és nyugalom meglelésében. Huszonöt éves klinikai tapasztalatával és kutatói munkásságával a háta mögött Dr. Davidson megbízható módszereket és reményt kínál annak a több millió szenvedőnek, akik némán tűrik sorsukat.

Adatok
Raktári kód:
177962
ISBN:
9633691753
EAN:
9789633691755
Eredeti megnevezés:
The Anxiety Book. Developing Strength in the Face of Fear
Megjelenés:
2005.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
320
Méret [mm]:
165 x 235 x 35
Tömeg [g]:
660
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top