Nincs engedélyezve a javascript.
A boldogság útja
Jelenleg nem rendelhető
2 990 helyett
2 243 Ft
-25 %
Akció:
2 könyv vásárlása esetén 30% kedvezmény, 3 könyv vásárlása esetén 35% kedvezmény, 4 könyv vásárlása esetén 40% kedvezmény, 5 vagy több kötet vásárlása esetén 50% kedvezmény! Az akció a könyvek kosárba rakása után aktiválódik.
"Boldogtalannak lenni könnyebb, mint boldognak." A boldogságunk - kinek-kinek a magáé - egyedül tőlünk függ. Aki ezzel nincs tisztában, azon a legjobb pszichoterapeuta, a legempatikusabb Bucay sem tud segíteni. Jorge Bucay argentin pszichológus könyveiből emberek százezrei merítenek erőt és bölcsességet életproblémáik megoldásához.
Leírás a könyvről

"Boldogtalannak lenni könnyebb, mint boldognak."Jorge Bucay argentin pszichológus könyveiből emberek százezrei merítenek erőt és bölcsességet életproblémáik megoldásához. Az ötrészes Camino-sorozat az önismeret útján kíséri végig az olvasót. Eddig megjelent kötetei: Az autodependencia útja, A találkozás útja és A könnyek útja."A boldog ember sokkal több, mint az elégedett állat"- mondja Jorge Bucay. Ha boldogok akarunk lenni, gondolkodnunk kell, el kell döntenünk, mit valósítsunk meg az álmainkból. Ez a könyv nem a boldogságról, mint érzésről, hanem a boldogsággal összefüggő életvezetésről szól. Ahányan vagyunk, annyiféle az utunk, néhány régi jó tanács azonban mindannyiunknak hasznára válhat:Mondjunk le a kártékony érzelmekről: ne irigykedjünk, ne gyűlölködjünk, ne legyünk féltékenyek!

Versengés helyett működjünk együtt!

Ne bújjunk álarcok mögé!

Ne másoknak akarjunk megfelelni!

Ne hasonlítgassuk magunkat másokhoz!

Keressük tudatosan az életünk értelmét!

Józanul fogalmazzuk meg az elvárásainkat!

Legyünk mértékletesek!

Maradjunk hűek önmagunkhoz!

Ne úgy válasszunk párt, hogy "mellettem majd megváltozik", mert idővel tényleg változunk - csakhogy általában nem a javunkra...A boldogságunk - kinek-kinek a magáé - egyedül tőlünk függ. Aki ezzel nincs tisztában, azon a legjobb pszichoterapeuta, a legempatikusabb Bucay sem tud segíteni.Fordította: Tomcsányi Zsuzsanna


Olvasson bele: Részlet a könyvbőlA Könyvjelző magazin 2014. novemberi számában megjelent cikk: Meg lehet mondani, hogyan legyünk boldogok

Adatok
Raktári kód:
738398
ISBN:
9630799287
EAN:
9789630799287
Eredeti megnevezés:
El camino de la felicidad
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
208
Méret [mm]:
132 x 188 x 23
Tömeg [g]:
300
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Jorge Bucay