Nincs engedélyezve a javascript.
Kit, miért, hogyan szeretünk?

Kit, miért, hogyan szeretünk?

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 999 helyett
2 999 Ft
25 %
A legtöbb ember fél nyíltan és őszintén beszélni a szerelmi életéről. Nekik szól a Kit, miért, hogyan szeretünk? Laura Mucha nagy sikerű könyve a legújabb tudományos tényeken alapul, amit több száz ember személyes története tesz átélhetővé és emberközelivé.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Létezik „szerelem első látásra”?
Mit keresünk a partnerünkben?
Természetes-e a monogámia?
Miért lépnek félre az emberek?
Honnan tudjuk, hogy ideje továbblépni?

A legtöbb ember fél nyíltan és őszintén beszélni a szerelmi életéről.
Nekik szól a Kit, miért, hogyan szeretünk?

Laura Mucha nagy sikerű könyve a legújabb tudományos tényeken alapul, amit több száz ember személyes története tesz átélhetővé és emberközelivé. A könyv szerzője több mint 40 országból 200 ember vallomását dolgozta fel, akik legszemélyesebb történeteiket, érzéseiket, észrevételeiket fogalmazták meg a szerelemről. E kivételesen őszinte, intim és megvilágító erejű beszélgetések ihletésére veti bele magát Laura Mucha a szerelem vizsgálatába a természettudomány, a pszichológia és a filozófia aspektusából.
Az interjúalanyok kendőzetlenül beszélnek szerelmi kapcsolataikról, örömeikről és problémáikról, Laura Mucha pedig biztos kézzel vezet minket a szerelem fellobbanásától a hűtlenségen vagy a konfliktusokon át a kapcsolatokat lezáró szakításig, válásig… vagy a halálig.

Adatok
Raktári kód:
800299
EAN:
9789634476863
Eredeti megnevezés:
Love Factually
Megjelenés:
2020.01.31.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
416
Méret [mm]:
150 x 228 x 42
Tömeg [g]:
750
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Laura Mucha
Laura Mucha pszichológiát, filozófiát… és légtornát tanult, dolgozott arcfestőként, és úszott az Antarktisznál, mielőtt jogi pályára lépett egy nemzetközi cégnél. Huszonkilenc éves korában elütötte egy autó, és ennek hatására új irányt vett az élete. Mára díjnyertes költő, író és műsorvezető vált belőle, verseket ír és képeskönyvet készít gyerekeknek. A felnőtteknek szóló Kit, miért, hogyan szeretünk? 10 évnyi saját kutatómunkáján alapul.
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top