Nincs engedélyezve a javascript.
Álmok

Álmok

A tudattalan titokzatos nyelve

Jelenleg nem rendelhető
3 000 helyett
2 250 Ft
25 %
Az örökzöld kérdéseket, hogy mi is az álom és miért álmodunk, Verena Kast neves svájci analitikus és pszichoterapeuta a modern agykutatás, a pszichológiai álomfejtés és Carl Gustav Jung tézisei felől közelíti meg. Konkrét példák sorával igazolja, hogy érdemes álmainkat elemeznünk: tünetértékűek, önismerethez segítenek, hogy életünkön változtassunk.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

"Püthagorasz szerint, de Platón szerint is, az álom elárulja az igazságot a lélekről. Így látja ezt máig is a pszichoterápia. Csak ma úgy mondanánk: egy igazságot, nem pedig: az igazságot."Az álmodásnak, az álmok értelmezésének évezredes irodalma van, az álom ugyanakkor legszemélyesebb magánügyünk, melyet csak válogatott kevesekkel kívánunk és tudunk megosztani. Hétköznapi, mégis titokzatos tapasztalat.

Az örökzöld kérdéseket, hogy mi is az álom és miért álmodunk, Verena Kast neves svájci analitikus és pszichoterapeuta a modern agykutatás, a pszichológiai álomfejtés és Carl Gustav Jung tézisei felől közelíti meg.

Konkrét példák sorával igazolja, hogy érdemes álmainkat elemeznünk: tünetértékűek, önismerethez segítenek, ennél fogva támogatnak abban, hogy életünkön változtassunk.Verena Kast a neves svájci pszichoterapeuta a Zürichi Egyetem tanára, a Jung Intézet docense, a Nemzetközi Mélypszichológiai Társaság elnöke. Kutatási területe a gyász és a kapcsolati problémák feldolgozása, több tanulmányt, laikusoknak is szóló "segítő könyvet" publikált ezekben a témákban.

Verena Kast Sankt Gallenben folytat magánpraxist.

Adatok
Raktári kód:
715954
ISBN:
9630792929
EAN:
9789630792929
Eredeti megnevezés:
Träume. Die geheimnissvolle Sprache des Unbewussten
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
286
Méret [mm]:
130 x 189 x 25
Tömeg [g]:
320
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Verena Kast
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top