Nincs engedélyezve a javascript.
Kabbala és a szenvedés

Kabbala és a szenvedés

A fájdalom célja

Fordító:
Jelenleg nem rendelhető
1 999 helyett
1 499 Ft
25 %
A szenvedés az ősi kabbalista bölcselet egyik központi fogalma, Yehuda Berg könyvéből pedig megtudhatjuk, miként fordíthatjuk saját javunkra az élet lelki megpróbáltatásait, és hogyan szabadulhatunk meg végleg a szenvedéstől.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

A bölcsességért meg kell szenvedni. Több igazság van ebben a régi mondásban, mint eddig gondoltuk. A szenvedés az ősi kabbalista bölcselet egyik központi fogalma, Yehuda Berg könyvéből pedig megtudhatjuk, miként fordíthatjuk saját javunkra az élet lelki megpróbáltatásait, és hogyan szabadulhatunk meg végleg a szenvedéstől.

A kabbala tanítása szerint valódi lényünk állandó harcban áll az önző énnek nevezett Ellenféllel. Ha eleget teszünk az önző én követelésének, megadjuk magunkat a kísértésnek, pillanatnyi örömhöz jutunk, ám ezért hosszan tartó szenvedéssel kell fizetnünk. A fájdalomtól való végleges megszabadulás érdekében a kabbala az ellenállás módszerét és az önző én uralmának megdöntését ajánlja.

A hosszú távú boldogság érdekében tehát gyakran a pillanatnyi szenvedést kell választanunk. Ha mindenáron igyekszünk elkerülni vagy elfojtani a fájdalmat, csak meghosszabbítjuk lelki szenvedésünket. Ha azonban a másik útra lépünk - a lélek útjára -, akkor pusztán önző énünkre vár szenvedés. Lelkünknek pedig tiszta örömben és békében lesz része. Hiszen ezért vagyunk a földön.

Adatok
Raktári kód:
711778
ISBN:
9632974149
EAN:
9789632974149
Eredeti megnevezés:
Kabbalah on Pain / The Kabbalah Centre
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
152
Méret [mm]:
117 x 163 x 14
Tömeg [g]:
190
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top