Nincs engedélyezve a javascript.
Földmentők
Előkészületben
Várható megjelenés:
2022.05.10.
Tervezett ár:
4 999 Ft
A Föld és az emberiség válaszút előtt áll. A következő tíz év során vagy tovább romboljuk az élővilágot, és ezáltal visszavonhatatlanul károsítjuk világunkat, valamint saját és az utánunk érkező nemzedékek életesélyeit, vagy fajunk fő erősségeit kihasználva változtatunk, újítunk, helyrehozva hosszú évtizedek rombolását.
Ha szeretnél értesítést kapni, amikor előrendelhetővé válik a könyv, kattints az Érdekel gombra!
Leírás a könyvről

A Föld és az emberiség válaszút előtt áll. A következő tíz év során vagy tovább romboljuk az élővilágot, és ezáltal visszavonhatatlanul károsítjuk világunkat, valamint saját és az utánunk érkező nemzedékek életesélyeit, vagy fajunk fő erősségeit kihasználva változtatunk, újítunk, helyrehozva hosszú évtizedek rombolását. Ezt a célt szolgálja a David Attenborough és Vilmos herceg által 2020-ban alapított Earthshot Prize, amelynek elnyerői lehetséges utakat és módokat vázolnak fel a Föld megmentésére.

Az Earthshot kezdeményezés céljai:

Óvjuk meg és állítsuk helyre az élővilágot
Tisztítsuk meg a levegőt
Keltsük újra életre óceánjainkat
Teremtsünk hulladékmentes világot
Hozzuk helyre az éghajlatot

A kezdeményezés alapítói és résztvevői által írt könyvben olyan elismert szakértők és aktivisták mutatják az utat a célok megvalósításához, mint David Attenborough kultikus természetfilm-készítő, a 2015-ös párizsi klímaegyezmény tető alá hozásában kritikus szerepet játszó klímaügyi diplomata, Christiana Figueres, avagy a sikeres zenei pályafutása mellett a környezetvédelemben is fontos szerepet vállaló Shakira.
A Földmentők szerzői figyelmeztetnek: a következő 10 év kritikus fontosságú a saját és gyerekeink jövője szempontjából - és mi magunk is rengeteget tehetünk ezért a jövőért.

Adatok
Raktári kód:
801907
EAN:
9789635822775
Eredeti megnevezés:
Eartshot: How to Save Our Planet
Várható megjelenés:
2022.05.10.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
368
Méret [mm]:
135 x 208 x 28
Hozzászólások