Nincs engedélyezve a javascript.
Elég okosak vagyunk, hogy értsük, milyen okosak az állatok?

Elég okosak vagyunk, hogy értsük, milyen okosak az állatok?

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 999 helyett
2 999 Ft
-25 %
Frans de Waal magával ragadó, szórakoztató módon bizonyítja, hogy hosszú ideig mennyire alábecsültük az állatok képességeit. Szerteágazó szakmai tudásának felhasználásával briliánsan bizonyítja fordulópontot jelentő könyvében, hogy mindazt, amit eddig biztos tudásnak véltünk az emberi és állati intelligenciáról, ideje lesz újragondolnunk.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Tudták, hogy a polipok kókuszdióhéjat használnak eszközként, az elefántok nemek és nyelvek szerint osztályozzák az embereket, vagy hogy a Kyotói Egyetem fiatal hím csimpánzának ragyogó memóriája szégyent hoz az emberére?Frans de Waal magával ragadó, szórakoztató módon bizonyítja, hogy hosszú ideig mennyire alábecsültük az állatok képességeit. Szerteágazó szakmai tudásának felhasználásával briliánsan bizonyítja fordulópontot jelentő könyvében, hogy mindazt, amit eddig biztos tudásnak véltünk az emberi és állati intelligenciáról, ideje lesz újragondolnunk."Elképesztő - megvan benne minden, ami egy klasszikushoz szükséges - ugyanakkor magával ragadó olvasmány."

People

Adatok
Raktári kód:
754819
EAN:
9789634472339
Eredeti megnevezés:
Are We Smart Enough to Know How Smart Animals Are?
Megjelenés:
2018.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
384
Méret [mm]:
135 x 208 x 32
Tömeg [g]:
450
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Waal, Frans de
Az 1948-as születésű holland Frans de Waal az egyik legelismertebb kortárs főemlős- és etológiakutató, szakterületei közé többek között a főemlősök együttműködése és konfliktus kezelése tartozik. Tudományos munkája mellett de Waal nagy sikerű tudományos ismeretterjesztő könyvek szerzője is, Elég okosak vagyunk, hogy értsük, milyen okosak az állatok? című műve megkérdőjelezi mindazt, amit eddig biztos tudásnak véltünk az állati intelligenciáról. A kutatóról hivatalos Facebook oldalán találhatunk további információt: https://www.facebook.com/franspublic/
Szintén neked ajánljuk
Heti top