Nincs engedélyezve a javascript.
Az Egyiptom-kód

Az Egyiptom-kód

A piramisok rejtélyének megoldása

Jelenleg nem rendelhető
3 699 helyett
1 850 Ft
-50 %
Az Orion-rejtély 1994-ben egy rendkívül eredeti elméletet mutatott be a világnak az egyiptomi gízai piramisok kapcsán, és óriási vihart kavart a tudományos világban. Az Egyiptom-kód továbbfejleszti a piramis-csillag korrelációt, ugyanakkor lerántja a leplet a "nagy rendezési tervről", amely Felső-Egyiptom csodálatos templomait is érinti.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Az Orion-rejtély 1994-ben a rendkívül eredeti és mostanra már nemzetközi hírnévre szert tett csillagkorrelációs elméletet mutatta be a világnak az egyiptomi gízai piramisok kapcsán, és óriási vihart kavart a tudományos világban, melynek hatását a mai napig érezni lehet.

Az Egyiptom-kód továbbfejleszti a piramis-csillag korrelációt, ugyanakkor lerántja a leplet a "nagy rendezési tervről", amely Felső-Egyiptom csodálatos templomait is érinti.Számos írás született már arról, hogy az egyiptomiak hogyan tájolták építményeiket ilyen magas fokú precizitással, de a miért kérdése mindmáig megválaszolatlan maradt - vajon miért fektettek az ókori egyiptomiak olyan nagy hangsúlyt az épületek csillagászati tájolására? És mi lehetett a gyakorlati vagy szimbolikus funkciója a rejtélyes csillagtájolásoknak?

Az Egyiptom-kód nem hasonlít semmilyen korábban megjelent könyvre, és oly módon mutatja be az egész ókori egyiptomi civilizációt, ahogy előtte soha senki nem kísérelte meg.A Könyvjelző magazin 2013. szeptemberi számában megjelent cikk: Megkerült a hiányzó láncszem?

Adatok
Raktári kód:
732096
ISBN:
9633571422
EAN:
9789633571422
Eredeti megnevezés:
The Egypt Code
Megjelenés:
2013.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
360
Méret [mm]:
140 x 210 x 31
Tömeg [g]:
490
Hozzászólások
 
Szintén neked ajánljuk
Heti top